Някой може ли да ми каже бърза и лесна диета за отслабване?
Искам да си пооправя дупето и корема??
Какво да ям и.т.н?? Да отслабна с 5-7 килограма??
Аз в момента съм 57 на 17 години почти съм висока 167см???! Дайте съвети
ами ...мисля че си си дуре ..но ако толкова искаш ...
1 седмица яж само яица, телешко , пилешко, обезмаслено к.мляко , риба ..след тва още 1 седмица сащата далаверка но с зеленчуци и си свалила 5-6 кг !
ааа би тряло да ти хелпне !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Смисъл сички, които ме знаят казват, че съм си добре и не ми дават 57 кг! Но аз искам за себе сиПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
mili4ka bqh na sashtiq rast sashjite kg i po4nah akto teb s dietitee sega sam 8 kg po tejka vmesto po lekaa ne mojesh da si predstavish kakvoo shtastie shte e za men sega da sam tolko........ste ti dam savaet ot li4en opitt ne otslabvaiii vqrvam 4e taka si super mackaa znam 4e shte si kajesh pisna mi ot edni i sashti saveti- ne pravi dieti ne qj sladko hlqb tn.....kakto si kazvah i az .............noo molqte pomisli dali si zaslujava da si razvalqsh zdraveto neznaesh kakvi strashni posledstviq moje da imat dietitee!!!!!!naistina mnogoo strashni!!!!!Първоначално написано от ludoto_f
mersi za syveta![]()
Аз като бях на диета отслабнах, само че не там, където исках, а в кракатаЗа тва най-добре с упражнения
![]()
и какво прави точно? в какво се изразяваше диетата?Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
Nqkoi kazvat,che dietata imala io-io efekt i ne pomagala,a drugi kazvat obratnoto..Chovek ne znae na kakvo da vqrva.Az lichno shte ti preporycham uprajneniq i malko po-specialen rejim za hranene,no poveche nablqgane na uprajneniqta!Nameri v google nqkakvi uprajneniq..Pilates naprimer i za koremnite muskuli,za bedrata,sedalishteto i dr.Otnosno dietata-KATEGORICHNO NE!![]()
mersi za syveta :P
Оф значи вие сте напрао малоумни... Такива теми има в форума поне 100(не преувеличавам)А ти продължаваш... На всичкото отгоре си съвсем нормална,а искаш да отслабваш.Сиг си от ония фръцлите надутите дето се мислят за дебели за да предизвикат съжаление и всички да казват "Не си дебела бе момиче,много си си добре..."Както казах и аз де... Ае кефи де
И въпреки всичко ако толкова искаш да отслабнеш(едва ли ще можеш,щото повече от тфа накъде?!)Спортувай,не яж мазно,сладко,солено,пържен ,въглехидрати....
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не прави диета, а просто намали количеството на храната и да не е много калорична. Спортувай!![]()
povqrvaite mi ne sym ot nadufkite prosto naistina imam malko nujda da otslabna ama malko v korema i dupeto moje i v krata v gornata 4ast
az nenavijdam nadufki molq te ne me obijdai![]()
пробвай 5 дена по 1 кг ябълки на ден, и само минерална вода. аз свалих за 3 дена 3 кг
Хахах, ти луда ли си??Да правиш тия безумни диети с тия ябълки....да видим след време дали няма да си качила тия килограмиПлюс това за тея три дни си свалила най-много вода и съвсем малко мазнини, щото мазнини не се изгарят толкова бързо, особено три килограма за три дни.Освен да си развалиш организма с тоя глад, друго не може да стане.
момичето иска бързо и лесно отслабване, ти много ясно че ако пазиш диета, след като тя свърши няма да ядеш като прасе и да си ги върнеш тия килограми пак и не съм луда, защото диетата всъшност е 10 дена, но за мен това са много и нямам нужда да свалям чак 10кг :Д в крайна сметка момичето си преценява дали и допада диетата, аз просто реших да обменя опит![]()
и също така да добавя че това е диета - пречистване, а не гладуване и с нищо не е вредна
Я обясни от какво се пречиства? и си е баш гладуване. и като ми обясниш подоробно от какво и как се пречиства, аз ще ти обясня защо е вреда и с какво точно.Първоначално написано от Lorry
П.П. Отговор "Пречиства се от токсините" не е отговор. Трябва да бясниш, кои са тези тоскини и как са попаднали в тялото!
Grumpy old madman
:Д вие пък как ме нападате ... тази диета я знам от майка ми, тя си я направи за 10 дена още преди 2-3 може би 4 години, а аз това лято но за 5 дена... не вярвам майка ми да ме е излъгала или нещо такова. на вас щом не ви допада аз нямам какво да направя по случая. подробности не мога да кажа защото не знам, включих се във форума с надеждата да помогна с нещо малко на някой, явно смисъл нямаше
misi Lorry na men mi pomogna i to mn ot ponedelnik 6te se probva,m i az za 2-3 dni misi mn![]()
Има смисъл ама за 1-2 дни!Първоначално написано от Lorry
![]()
Явно абсолютно нищо не разбираш, щом казваш, че не е вредна.Това всеки сам може да се досети, освен ти...Ако си само на ябълки 10 дни организма ти не приема важни неща.Къде са въглехидратите, белтъчините?Ама какво съм тръгнала да ти обяснявам, пази ги...пък после да не се оплакваш, че си получила стрии от бързо отслабване и такива работи...
Не се заяждам, а просто казвам истината!Не може една диета да е хубава, щом 10 дни се яде само ябълки!!И други храни трябва да се приемат, не еднотипна храна и никакво разнообразие, макар и за не много дни.Това е вредно.И както казах, мазнини не могат да се свалят за толкова малко време.Повече се сваля вода.Така че е абсолютно безмислено...
Отизи в някой сайт за фитнес, където доста хора си разбират от работата, има инструктори и им напиши какви глупави диети правиш, да видим какво ще ти отговорят.Те поне нещо разбират, а ти прочела ли си нещо за това как трябва да се храниш....Ммм не, защото щеше да знаеш и нямаше да я пазиш въобще тая диета.Хайде, със здраве!
Аз никога няма да мога 10 да правя такава диета.. Защото аз не мога без разнообразиеПървоначално написано от koalka
И да ти споделя нещо не съм я правила до сега тази диета
И не случайно продължавам да гледам, за по-компетентни отговори
Аз не съм самоубиец се пак
![]()
Кааааааааак???Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
Много искам да отслабна в краката...имам мускули![]()
What you give is what you get!
Отслабване не ти трябва. Явно искаш да се стегнеш, а не да свалиш килограми, защото килограмите ти са си добре. За упражнения, някой беше казал, че Пилатес, са добри. Наистина са добри, те са и за разтягане на тялото.Но недей да отслабваш
Мисля, че си си добре с тези килограми (но не съм те виждала, де). Само стегни местата, които не ти харесват
Айде, и не подлагай тялото си на подобна глупост.
![]()
Аз съм 1,75 и тежа 55 е на 14 сум се пак жсе ощте раста.![]()