.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тя ме мисли за идиот

HARESVAM EDNO MOMICHE OT KLASA MI NO EDIN IDIOT ME IZDADE A SEGA TQ ME MISLI ZA IDOT.IDVA MI DA SE UBIQ.MOJETE LI DA MI POMOGNETE? ](*,) :-s

т.7
    krem4et0
    db

Град
    STARA ZAGORA
    i 6to te misli za idiot.. i kvo mu elo6oto da q haresva6... mai nai-golemiqt idiot e taz det haresva6 6tot v tva da haresva6 nqkoi nqma ni6ty sramno
    i are kaji na kolko si god...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Първо не пиши с главни букви,защото все едно ни викаш,а не е нужно.Второ така и не разбрах,защо тя те мисли за идиот? и трето детска ви работа.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Danny's heart ;-)
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Първо не пиши с главни букви,защото все едно ни викаш,а не е нужно.Второ така и не разбрах,защо тя те мисли за идиот? и трето детска ви работа.
    +1
    http://www.youtube.com/watch?v=1tRhi_aqDiA

Графа ft. Нора - Именно ти

Град
    Там, където е сърцето...
    Ем кофти се е получило,че са те издали ама защо те мисли за идиот?! То е човешко да харесваш някои не е престъпление... освен ако не е някоя надута п*тка дет са мисли за вижте ме коя съм...ако е такава изобщо дан ти пука пък и да не е щом те смята за идиот начи не те заслужава!Опитай се да я забрайш хвани си някоя и им покажи че не си идиот.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

blagodarq ivchety 8)
    db

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ем кофти се е получило,че са те издали ама защо те мисли за идиот?! То е човешко да харесваш някои не е престъпление... освен ако не е някоя надута п*тка дет са мисли за вижте ме коя съм...ако е такава изобщо дан ти пука пък и да не е щом те смята за идиот начи не те заслужава!Опитай се да я забрайш хвани си някоя и им покажи че не си идиот.
    \/ \/ \/ saglasna sam \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си