Здравейте.Весела Коледа на всички.Пожелавам ви всичко най-хубаво и най-вече любов.
Та ето го проблема.Незнам внушавам ли си,но ще се побъркам.
С приятеля ми ходим от няколко месеца и всичко до скоро беше супер,но напоследък не ми изглежда така.Някак си не се виждаме толкова често,няма за какво да си пишем. И ми е някакво супер гадно,защото аз много си се привързах към него,а имам чувството,че тази връзка не върви.Когато му кажа да излезем,той казва,че било много студено.Е добре,така е,но ако искаше смятате ли,че студа би го спрял?Е това става 1-2 пъти,но все пак буди съмнения... Същевременно ми показва,че ме обича,но вече незнам какво да правя.Искам някак си да разбера,да съм сигурна накъде вървят нещата,защото не искам да се заблуждавам,както стана с едно момче,заради което много страдах. ;( Когато го попитам,той казва,че нямало никакъв проблем,че си ме обичал...е да,обаче мен пак ми е кофти,защото според мен не върви. ;( Дайте ми съвет,моля ви.Просто не мога повече така.Тези съмнения ще ме побъркат тотално... Често се опитвам да започна разговор и накрая до никъде не стигаме...тоест все едно и също...никакви конкретни отговори и вече ми е неудобно да говоря затова,обаче ме мъчи с всеки минал ден. ;( Незнам...дори понякога спира да ми пише ей така и много се ядосвам.Какво да правя?Да говоря с него..или не?Как да започна разговора?Уффф ;( ;( ;(