.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Визи за САЩ

Понеже не съм много запозната може ли някой да ми поясни нещо...?
    Ако даден български гражданин получава виза с цел обучение, която му позволява да остане там 4 години да кажем (колкото трае обучението) и се ожени/омъжи през това време за американски гражданин получава ли правото за постоянно пребиваване в САЩ. Ако да отново ли трябва да се издава някаква виза ? Около това не са ми много ясни нещата а излиза че никой от познатите ми не може да ми помогне.
    Ако някой знае нещо ще съм много благодарна да чуя мнение

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ти от армията на Никол на Мартин Карбовски ли си?

http://vbox7.com/play:b7ec885c
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Не. Но предимно идеята ми дойде от един филм "Зелена карта" се казваше май с Анди Макдауъл, след което една съученичка ми каза че заминава при вуйчо си за САЩ и получава гражданство веднага, защото вуйчо и се е оженил за американка и сега си е ам. гражданин. Както вече казах горе ми стана интересна процедурата след това какво се прави..
    Май от тук нататък само ще ме плюят...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    е да де....явно прояваваш интерес към идеята....няма лошо

нищо не е "просто така" нали знаеш
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Когато се ожениш за американски гражданин получаваш зелена карта за 3 години, с която можеш да работиш и учиш. След това кандидастваш за гражданство.

Мега фен
    Град
    Earth...
    не става..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от windowlicker
    Когато се ожениш за американски гражданин получаваш зелена карта за 3 години, с която можеш да работиш и учиш. След това кандидастваш за гражданство.
    +1

Или не кандидатстваш за гражданство и ти одължават зелената карта. Но като цяло да, можеш да си живееш свободно. Но да се грижиш за семейство и да учиш не е най-добрата идея, меко казано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си