Здравейте,много мислих къде да постна темата и съжелявам ако не е на правилното място. Така.. Значе аз съм на 16 години,проблема е,че винаги съм искала да имам сериозна връзка,просто някой който да ме обича,нищо повече.За съжеление никога не попадам на подходящи момчета и дори от доста време съм сама. Нямам приятели,познати много. Нашета компанийка се разпадна,повечето заминаха да учат по други градове, някой останаха,но вече не сме толкова близки. Живея в малък град и тук всички се познаваме,поне повечето. В класа се опитвам да се сприятеля с някой,но проблема е,че аз от малка опитах от нещата,на които връстниците ми сега се радват,и са им интересни. И сякаш всичко ми е някак си безразлично. Не мисля тези неща които те. Сякаш много бързо съм пораснала и съм изгубила децкото в себе си. Съученицие ми сега им е кеф да се събират по купони и да се напиват,а при мен вече не ми е интересно.Отдавна мина времето когато се кефех на тези работи, и сега дори мога да кажа че съм се отврватила от алкохола. За наркотици не мога да говоря защото не съм опитвала а и не искам,като виждам какво става с тези които го правят. И така де... съжелявам ако съм ви отекчила. Дайте някой съвет.Как да си повдигна настроението. Изпаднала съм в нещо като апатия,много ми е безразлично,сякаш нищо няма смисал. А единственото което искам е просто да си намеря някоя сродна душа.