Цитирай Първоначално написано от svalka
Здравейте и весели празници на всички )
Та зна4и мам проблем или нещо такова и се надявам да ми помогнете... Преди около две години се запознах с едно мом4е и той много ми хареса... и преди около година се сближихме и станахме гаджета(колкото и детско да зву4и) и бяхме заедно няколко месеца но после се наложи тои да замине за малко пове4е от 6 месеца ... и аз като разбрах 4е ще заминава не го потърсих пове4е ... разделихме се без думи, без да си пишем.Той се опита да се свърже с мен но аз не му отговарях... и така тои замина но въпреки вси4ко аз не го забравих... и след като той се върна няколко пъти се виждахме все по негова инициатива ... и то4но когато се сближавахме малко той се отдърпва6е от мен ... един ден отиваме на кафе или в тях, а на другия ден се виждаме в дискотеката, а той и здрасти не казва... и сега се 4удя защо прави това... иска да ме нарани както аз него или просто се страхува 4е пак ще го нараня ....Аз искам да съм с него но незнам какво да мисля... Ще се радвам ако поне един 4овек ми даде мнението си ... защото ве4е незнам какво да правя

emi kato pravi6 kurvenski nomera takiva i 67e ti vr167a7. p1k i to nika ti si go pokazva SVALKE ...