- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми е голяма дразнителка"помощ"
POSTOQNNO REVE I POSLE MEN BIQT I ME NAKAZVAT MOJETE LI DA MI PREDLOJITE NQKAKVA STRATEGIQ![]()
![]()
db
удари и един пердах да знае поне за какво реве![]()
Момиче съм
Хаха,нз за кой път ще го напиша,но аз така съм си постигнала перфектното равновесие в отношенията с наще и нямам проблеми за каквото и да било.Просто трябва да си ги обучиш по някакъв начин и да знаят какви са границите в отношенията ви.Това ест.не става за един ден,но постижението е добро.Трудното е докато ги научиш да те възприемат като равен,т.е.като възрастен човек и после вече контрола е в твои ръце.
А конкретно за проблема със сестра ти...ами аз бих ги накарала да се чувстват виновни,ама мн и така.А сестрата директно се подлага на какъвто е нужен тормо, докато се запомни,че на мен не ми минават тея.
Еми и аз все съм виновната при споровете брат ми и не мога да ти помогна.Та аз на себе си немога,пък камо ли на друг в това отношние.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
И аз винаги съм злата и лошата кака, дето тормози невинното си малко сестриче! Какво да се прави, вече съм се примирила с това, защото нямам изход! За всичко аз съм виновна! Тя ме убижда, взема ми вещите и аз трябва да стоя и да си трая! Сестра ми е много по-малка(цели 8 години), ама така ме шамаросва и рита и скубе и направо ми иде наистина да и тегля един голям тупаник,ама после ще съм наказана и изритана от нас!Това е живота, няма оправия с малките!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ama ti po golqmata li si ili po malkata....
Ех,времената,когато бях малък и не оставях нескъсан сестрин учебник...Тогава "не съм разбирал",ама сега съм доволен защото цял ден като ми вика се успокоявам с това![]()
![]()
This is not a novel to be tossed aside lightly. It should be thrown with great force.