- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да "бъдем себе си" или не?
Едно е да осъзнавам лошите си страни, но съвсем различно е да се променя. Ето, аз имам много лоша страна-не си държа езика зад зъбите и често това наранява майка ми. Хиляди пъти съм се опитвала да си трая, когато трябва, но просто не мога. Не ми е на сърце да правя нещо против волята си или вечно аз да опъвам в къщи..................за това и споря. Осъзнавам тази си лоша страна, но просто не мога да я променя-волята ми не е достатъчно силна, за да надделее над характера ми!Първоначално написано от Lake_bodom
Идеята е, че преди всичко човек трябва сам да поиска да се промени. Преди това обаче трявба да реши дали лошата черта пречи на него. Ако той мисли, че не е сериозна, или даже я харесва, а на друг не му харесва...да го приеме. Хората са низ от рпедкрасни качества и лоши такива. Да обичаш някого означава да приемеш лошите му страни.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не съм авотрКА, а автор моля.![]()
никога няма да бъдем еднакви.Първоначално написано от slun4evo momi4e
Хората нямат желание да се променят, а после когато някой се отдръпне от тях само се самосъжаляват, вместо да се усъвършенстват.
Например, всички сме чели теми, където някои пишат, че са срамежливи, което пък им пречи, за някое момче или момиче. Всеки може да се промени, работата е, че хората просто не искат и използват за оправдание, че "ще загубат себе си", въпреки че това няма да стане, те просто ще усъвършенстват хубавите си страни!!! А би трябвало да признаят, че просто не искат да вземат нещата в свои ръце.
Защо да е тъпо да се усъвършенстваме, за да имаме повече приятели??? Да сме супер отракани, за да имаме повече приятели, ако наистина ще имаме повече ИСТИНСКИ приятели, защо НЕ? Колкото повече приятели толкова по-добре. Освен това защо мнозина от вас говорят, за роли и маски. Аз имам предвид действително, да се промените, а не да играете роли!!!Първоначално написано от sladko_dete
Mademoiselle, благодаря. А подписът е от серията "Идиотки говорят смехории"Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Никога не бих спряла да се променям,защото с всеки изминал ден аз виждам колко несъвършенства има в мен.
Откога мечтая за роклята на Мортиша...обаче е трудна за ушиванеА и нямам маникюр
![]()
Добре, де, малко съм дебела за Мортиша...но говоря сериозно.![]()
А за роклята - виж детското "Семейство Адамс"...роклята е по-различна . Тази е леко гадна.
Първо има разлика между усъвършенстване и промяна. Второ, поне по себе си съм забелязала, чес времето характера ми уляга, но определено не съм забелязала някаква съществена промяна. По въпроса да бъдеш или да не бъдеш себе си - предпочитам да съм себе си и хората да ме възприемат такава, каквато съм в действителност, от колкото с отракания ми характер само да ме плюят зад гърба ми (мисля, че всички сме се нагледали на такива истории). Ако някой се заблуждава, че като е много як и печен и висчки му се възхищават е намерил много истински приятели искрено му съчувствам за наивността. Истинските приятели не се намират на всяка крачка, а колкото и да се усъвършенстваме всеки си има своите кофти черти и малкото хора които могат да ги преглътнат и да те обичат въпреки тях са истинските приятели. А не вярвам всеки с който излизате на кафе или си разменяте по някоя приказка да е такъв?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Много ти разбира главата. Всъщност имам блуза с ръкави като нейните. И да, това е роклята...и е култова. Прозрачното е за други рокли. А ти рокли носиш ли всъщност?![]()
KillSwitchEngage и Death Whore карайте се на ЛС или някъде другаде!
1. Не се караме.
2. Кой ти е искал мнението?
Добре не се карате, но нали не пишете по темата?Първоначално написано от `Death`Whore``
До колкото знам темата не е за семейство Адамс, Мортиша и нейната рокля, нали така?