- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да "бъдем себе си" или не?
Накара ме да се замисля и то много.....бъди себе си може да означава много неща.Няма човек,който да не се е променил с течение на врамето.Аз на 13-14 години не можех и думичка да отлепя,умирах от срам.бях толкова притеснителна,че просто нямам думи,но..... сега съм на 17 години почти 18 и честно казано съм се променила толкова много,че в момента думата срам е непонятна за мен.Не съм се променила,заради някого,а заради самата себе си.Хубаво е човек да се променя,когато самият той го иска,а не приятели или гадже.Но съм твърдо за това,че трябва да бъдем такива каквито сме,аз бях срамежлива и не смятам,че това е било нещо срамно,напротив във всяко нещо има и плюсове и минуси.Честно казано не знам,малко почвам да си противореча,което не е нормално за мен....но добре е да бъдеш себе си,защото така откриваш хората които наистина държат на тебе и те обичат такава каквато си.Абе както каза Iv4eTy " важното е като се променяш да не загубиш себе си "
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...