- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пеете ли под душа?
все по-рядко..сега пея пред огледалото![]()
дааааааааааамного обичам..........само дето по някое време мама чука на вратата и с разтреперан глас пита: "Всичко наред ли е?"
![]()
Момиче съм
Аз като се къпя музиката свири и си пея,да.![]()
о0о0о0 цели концери изкарвам![]()
![]()
Zavisi v kakvo nastroenie sam![]()
§~How can I go on, from day to day
Who can make me strong in every way
Where can I be safe, where can I belong
In this great big world of sadness...~§
Много ясно.![]()
Имам си една мечта..като си купя собствено жилище да си инсталирам колони в банята.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Абе аз чета "по душа" бре! Не не...в банята не пея, аз никога не пея, е виз за пиенето...вчера бая безалкохолно излочих, ама като посегна към бирата "аа..това е моя чаша, не твоя" и "абе дай му да ти прелее бира бе, ще ни кара, да ни утрепе ли искаш"
Те па ще са едни колони...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Точно под душа не пея, иначе не спирам много обичам![]()
Откъде знаеш колко ще ми е голяма банята?..Първоначално написано от lizzard_92
![]()
Е носещите колони дано не да ти в банята![]()
Хаха, да. Моята даже веднъж връхлетя в банята и вика:Деси, да не ревеш!?Първоначално написано от trittico
![]()
Под душа обаче не грача толкова...едвам се сдържам да не викна и по улиците![]()
What you give is what you get!
Е не,ама стъклата ще са ми бронирани,за всеки случай![]()
да,често си пея под душа
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
az peia i si4ki koito me 4uvat umirat nikak ama nikak ne e zdravoslovno za okolnite![]()
![]()
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Понякога, но само като ми влезе някоя мелодия в главата.Иначе си мълча под душа.
Ами, само когато съм сам в къщи. А и както са 3те бани една под друга, като запея в тази на 2рия етаж ииииииии .... къщата пада![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Винаги си пускам музика в моята стая,имам си дори батруум плейлист,но повечето песнички са на Devotchkas ,а те са с адски бърз ритъм и пеене,така че не мога и една дума да изпея от куплет.
Но се опитвам..и опитите са доста жалки,понеже хич не мога да пея правилно.
Като добавим и факта,че живея в панелен блок и дори пускането на микровълновата печка се чува пред входната врата,а да не говорим за моето грачене..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ъъъ не, то всъщност банята ни така да кажа няма врата и ше се чува доста, ако реша да крякам![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?