- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пеете ли под душа?
Винаги пея под душа![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
DaaaaMnogo obi4am! Predi ne smeeh mn mn za6toto mama mi se kara6e ma sega kato ne jiveia s neia...
![]()
Хах, да![]()
![]()
"Мой" на Шамара .. като се почне едно рапиране..и водата свърши
![]()
![]()
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
По принцип пея когато си пийна малко повечкоиначе в банята когато ми е готино.
Що мислиш, че мазилката е на такова дередже?![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хах.Първоначално написано от ScionOfStorm
Циционе, казвам ти пред всички, че имаш най-хубавият мъжки глас, който съм чувала... не знам как пееш, амаааа...![]()
Иначе... в банята ми идва да си пея Бритни Спиърс, но не го правя особено често. :Р
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^ стига бе, засрамваш ме ахахахха :Д
бтв, ай влизай в qip да те видя най-сетне бе![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Естествено,че пея,то там най-яко човек да пее.Никой не те гледа и не може нищо да ти каже.![]()
Пея пея пея...
милите ми съседи![]()
Da, peq pod du6a osobeno ako sam na kefili si vzimam telefona puskam muzikata usilvam do krai i priglasqm... samo v takiva momenti sajelqvam horata vka6ti koito me 4uvat, ne im zavijdam kak mi tarpqt glas4eto
![]()
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
зависи от настроението но чат - пат ...![]()
![]()
Аз рапирам най-често, брррат. Викам, крякам, рими мисля.Ауууууууу!
НеСтените са тънки и комшията отдолу ме чува,а той е колкото мен и само ме бъзика
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
не
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Първоначално написано от koalka
ne![]()
Естествено![]()
обожавам да пея,макар че е мааалкоо фалшиво
![]()
амаа многоо 'малко'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥