.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Голям фен

каква беше за теб 2007

e doide vreme da si spomnim vsi4ko slu4ilo ni se prez 2007 i da si napravim ravnosmetka za hubavite i lo6ite ne6ta
    razkazvaite za nai interesnoto koeto vi se slu4i ili prosto opi6ete izminalata godina s nqkolko dumi
    i dano 2008da e mn mn po gotina
    veseli praznici

Супер фен
    За мен тя беше изпълнена с мн мн промени и доста трудности. Надявам се през 2008 да се справя по-добре с тях

Mina sravnitelno burzo .... Beshe nasitena i s xubavi i s loshi momenti! Zapoznax se s novi xora i dori samo zaradi tqx moga da q nareka uspeshna godina .... Imashe i trudnosti, no vsqko zlo-za dobro!
    Лек вятър. Свежо. Ритмично. Стрес? Парти. Коктейли. Текила. Плаж. Море. Хаус. Атмосфера. Ъндърграунд. Усмивка. Намигване. Флирт. Свое. Свое. Свое.
    На речников език – Забавление!!!

Супер фен Аватара на fake
    най-хубавите и най-лошите неща в живота ми ми се случиха през тази година.
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    В личен план - пълен провал,отвсякъде.
    В професионален съм доволна.
    Лошото няма да го споменава,защото е лично.
    Иначе беше интересна година,ще я запомня с доста неща - 2 влизания в болница,разходка до друг континент,нова специалност в унито,започнах да се издържам сама,запознанство с нови и интересни хора,ново бебе в семейството.. да,хубава година беше.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Na sedmoto nebe
    Оф...много труден въпрос. Ми беше много вълнуваща-изпълнена с любов, конфликти,закачки,купони и много емоции както положителни така и отрицателни

През новата година искам да преобаладават само положителните страни от живота.

Пожелавам ви само хубави неща през новата година

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    За мен най-вече беше тъжна,защото загубих много скъп човек.Разбира се имаше и хубави моменти,но най вече ще я запомня със тази загуба като най-лошата година в живота ми досега.

И хубави моменти имаше,и лоши. Все пак доста успешна година си беше за мен.

Хм,още не е свършила,много неща могат да се случат за оставащото време..

Беше изпълнена с емоции.Както положителни(намерих първата си истинска любов),така и отрицателни(скъсахме )
    Изгониха ме от хореографското ,но затова пък отидох на място,което повече ми харесва...
    Абе беше интересно...

Исключително яка година с много забави и яки моменти,доста яки промени в живота ми,нови приятели хубави мигове и като цяло от тази година ще си запазя мн хубави спомен,пожелавам си на мен и на всички вас 2008 да е мн по-яка от 2007
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    2007ма ще я запомня с многото промени в живота ми,хубавите неща бяха повече от лошите,абе добре беше.
    Нз що,ама си мисля че 2008ма ще е пълен провал...

За мен 2007-а беше уникалнааа Готина годинка си беше, забавлявах се, променях, изобщо ще я запомня като една от най-хубавите до сега Положих усилия, старах се, но и се веселих! Е, надявам се следващта да е още по хубава и весела и за мен и за вас! :P
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е к'во като е дошъл края на тая година...едно по-официално напиване, с оправдание за случващото се.

Тази година...аме хич не ми е било лошо. С доста хубави спомени ще я запомня

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    eмм...готина
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

prez izmanalata godina ima6e i hybavi i lo6i momenti i dori neysetih koga otmina!pojelavam si 2008 da e nai-hybavata i 6tastliva godina
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Всъщност най-красивата,най-шарената,невинна,истинска и блаааа...знам ли...най-разърсващата любов за която съм можела да си мечтая...на тия години...Една такава лигава отстрани история...
    ...както и да е...

А,да,влязох в шибаната математическа гимназия

Друго впечатляващо нямаше...
    ---
    Е излезе,че годината си я е бивало

Мега фен Аватара на koalka
    Не мога да се оплача, определено...
    Лятото беше хубаво, но пък и разбрах какво е да работя, готино беше като си получих изкараните от мен пари.Като цяло беше добре.Имаше си и разочарования, няма да навлизам в подробности.

Имаше хубави и лоши моменти.Беше готина година .Дано 2008 да е по-яка от тази.2007 беше определено най-хубавата в живота ми досега.Ех взех да се изхвърлям.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    2007... беше странна година. Посветих я на малко, но важни неща. В едното не сполучих съвсем и още ме е яд.

Но имаше страхотни концерти!

Saatana vittu perkele hate crew!

Готини неща ми се случиха през почти изминалата година!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    сууупер странно начало...не много сполучлив първи месец...приятна пролет...невероятно прекрасно лято...скучни и същевременно странни последни месеци...и надявам се хубав край

ааа, да скъсване на задника от курсове...и последната пълна година училище...абе имаше доста свежи моменти и нови запознанства (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Разочаровах се от много неща...но най-вече от себе си!
    Дано през 2008 най-сетне разбера какво искам да правя с живота си..и дано най-после мързелът в мен умре (поне малко)!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на rakiQ
    оо мислите ли ,че ми прави някво впечетление>!>!?!!

аз само чакам нова год да се напия като свиня
    не за друго

----------
    нз нишо нз...
    даскало..ваканция се едно и също да го Е*ем

Голям фен
    a moita 2007 be6e palna s lubov i razni mom4eta skasah sgadjeto posle se tragnah lqtoto s edin za 1mesec 4e i tolkos nqma6e proletta se zapoznah s novi priqteli ooo samo kato se setq kraq na lqtoto zeh da se vlubvam v edno mom4e S. koeto e nai dobar fr na dr koito me har abe takiva filmi prosto i sega o4akvam s tova mom4e S.da stane ne6to s nego prez novata 2008 tva mi e nai golqmoto jelanie
    kato cqlo ne moga da se opla4a ot 2007

Скучна година, нищо особено...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си