- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- каква беше за теб 2007
e doide vreme da si spomnim vsi4ko slu4ilo ni se prez 2007 i da si napravim ravnosmetka za hubavite i lo6ite ne6ta
razkazvaite za nai interesnoto koeto vi se slu4i ili prosto opi6ete izminalata godina s nqkolko dumi
i dano 2008da e mn mn po gotina![]()
![]()
![]()
![]()
veseli praznici![]()
За мен тя беше изпълнена с мн мн промени и доста трудности. Надявам се през 2008 да се справя по-добре с тях![]()
Mina sravnitelno burzo .... Beshe nasitena i s xubavi i s loshi momenti! Zapoznax se s novi xora i dori samo zaradi tqx moga da q nareka uspeshna godina .... Imashe i trudnosti, no vsqko zlo-za dobro!
Лек вятър. Свежо. Ритмично. Стрес? Парти. Коктейли. Текила. Плаж. Море. Хаус. Атмосфера. Ъндърграунд. Усмивка. Намигване. Флирт. Свое. Свое. Свое.
На речников език – Забавление!!!
В личен план - пълен провал,отвсякъде.![]()
В професионален съм доволна.
Лошото няма да го споменава,защото е лично.
Иначе беше интересна година,ще я запомня с доста неща - 2 влизания в болница,разходка до друг континент,нова специалност в унито,започнах да се издържам сама,запознанство с нови и интересни хора,ново бебе в семейството.. да,хубава година беше.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
За мен най-вече беше тъжна,защото загубих много скъп човек.Разбира се имаше и хубави моменти,но най вече ще я запомня със тази загуба като най-лошата година в живота ми досега.
И хубави моменти имаше,и лоши.Все пак доста успешна година си беше за мен.
Хм,още не е свършила,много неща могат да се случат за оставащото време..![]()
Беше изпълнена с емоции.Както положителни(намерих първата си истинска любов),така и отрицателни(скъсахме)
Изгониха ме от хореографското,но затова пък отидох на място,което повече ми харесва...
Абе беше интересно...![]()
Исключително яка година с много забави и яки моменти,доста яки промени в живота ми,нови приятели хубави мигове и като цяло от тази година ще си запазя мн хубави спомен,пожелавам си на мен и на всички вас 2008 да е мн по-яка от 2007![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
2007ма ще я запомня с многото промени в живота ми,хубавите неща бяха повече от лошите,абе добре беше.
Нз що,ама си мисля че 2008ма ще е пълен провал...
За мен 2007-а беше уникалнааа![]()
Готина годинка си беше, забавлявах се, променях, изобщо ще я запомня като една от най-хубавите до сега
Положих усилия, старах се, но и се веселих! Е, надявам се следващта да е още по хубава и весела и за мен и за вас! :P
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Е к'во като е дошъл края на тая година...едно по-официално напиване, с оправдание за случващото се.
Тази година...аме хич не ми е било лошо. С доста хубави спомени ще я запомня
eмм...готина
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
prez izmanalata godina ima6e i hybavi i lo6i momenti i dori neysetih koga otmina!pojelavam si 2008 da e nai-hybavata i 6tastliva godina![]()
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Всъщност най-красивата,най-шарената,невинна,истинска и блаааа...знам ли...най-разърсващата любов за която съм можела да си мечтая...на тия години...Една такава лигава отстрани история...
...както и да е...
А,да,влязох в шибаната математическа гимназия![]()
Друго впечатляващо нямаше...
---
Е излезе,че годината си я е бивало
![]()
Не мога да се оплача, определено...
Лятото беше хубаво, но пък и разбрах какво е да работя, готино беше като си получих изкараните от мен пари.Като цяло беше добре.Имаше си и разочарования, няма да навлизам в подробности.
Имаше хубави и лоши моменти.Беше готина година.Дано 2008 да е по-яка от тази.2007 беше определено най-хубавата в живота ми досега.Ех взех да се изхвърлям.
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
2007... беше странна година. Посветих я на малко, но важни неща. В едното не сполучих съвсем и още ме е яд.
Но имаше страхотни концерти!![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
сууупер странно начало...не много сполучлив първи месец...приятна пролет...невероятно прекрасно лято...скучни и същевременно странни последни месеци...и надявам се хубав край
ааа, да скъсване на задника от курсове...и последната пълна година училище...абе имаше доста свежи моменти и нови запознанства (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Разочаровах се от много неща...но най-вече от себе си!
Дано през 2008 най-сетне разбера какво искам да правя с живота си..и дано най-после мързелът в мен умре (поне малко)!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
оо мислите ли ,че ми прави някво впечетление>!>!?!!
аз само чакам нова год да се напия като свиня
не за друго![]()
----------
нз нишо нз...
даскало..ваканция се едно и също да го Е*ем
a moita 2007 be6e palna s lubov i razni mom4eta skasah sgadjeto posle se tragnah lqtoto s edin za 1mesec 4e i tolkos nqma6e proletta se zapoznah s novi priqteli ooo samo kato se setq kraq na lqtoto zeh da se vlubvam v edno mom4e S. koeto e nai dobar fr na dr koito me har abe takiva filmi prosto i sega o4akvam s tova mom4e S.da stane ne6to s nego prez novata 2008 tva mi e nai golqmoto jelanie![]()
![]()
kato cqlo ne moga da se opla4a ot 2007![]()