- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Имам проблем с дигиталния
Здравейте хора!Слагам тази тема тук защото просто не знаех къде другаде,ще извинявате.Та проблема ми е следния:преди седмица си купих Praktica DPix 740Z изведнъж нещо му стана.Не може да се фокусира
Прави супер размазани снимки,дори като го включа на екрана всичко е размазано и не знам какво да правя!Моля ви за помощт!10x предварително
![]()
почисти стаклото на обектива отпред онова стаклче кат го влучиш то ше видиш на моя така стана![]()
Почистих го перфектно!Не е от него!![]()
Удрян ли е?
Мокрен ли е?
Как си го съхранявала през времето преди да се развали?
О и на моя му беше станало така правше снимките на черти и понеже беше в гаранция го занесох и се оказа че при испускане се е счупила някаква важна част,ако е още в гаранция го занеси,защото от самосебе си няма да се оправи
Не съм надута,а просто съм разглезена
Не е удрян не е мокрен.Купих си го на 16.12.2007. постоянно го държа прибран в калъфчето и е на масата ми.Явно съм натиснала нещо по погрешка или аз или по-малката ми сестра и сега не мога да го поправя.![]()
може да си натиснала някво копче за някакъв ефект занеси го от кадето си го купила там може да ти помогнат
Не съм надута,а просто съм разглезена
Така не мога...Трябва да го видя..Но по-добре отиди там,от където си го взела и виж какво може да се направи по въпроса.![]()
Ок хора мерси все пак!![]()
![]()