- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тия мъже не мога да ги разбера!
Абе и аз сега с един проблем. Не е точно проблем, по-скоро ме мъчи любопитство.
Случаят е следният.
С един младеж се запознахме миналата година на Нова Година. Той тогава имаше приятелка, но аз мнгоо го хоресах. В крайна сметка стигнахме само до танци на "u can leave your hat on" и после приятелката му дойде.
Тая година той дойде да учи в моя град и се видяхме на кафе. Той ми разказа колко страда за бившата си и на мен ми стана много мило за него. На следващия ден ми се обади, ако искам пак да излезнем на кафе и аз се съгласих.
Видяхме се и той започна да ме увещава да ходим на диско. В началото не исках, но после се съгласих. Отидохме цяла компания - по-точно компания от момчета, сестра му и нейна приятелка, не беше лошо, но дори не танцувахме заедно. Вечерта ме покани да спя у тях или по-точно в едно легло, ноо толкова.
Аз лично прочитам супер противоречиви сигнали и не знам какво да мисля. Не че ще го налетя, просто какво мислите по въпроса ?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мисля, че трябва да поговориш с него или пък да опиташ малко по малко. Може би и той опипва почвата и не иска да избързва. Прояви малко търпение и изчакай да видиш как се развиват нещата - ясно е, че момчето проявява интерес към теб.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
А не, не искам да говоря с него, мисля че ще влоша нещата и определено не смятам да го свалям. Засега. Още живее в предишната си връзка, а аз не съм от хората, които заместват някой друг. просто се чудех как изглежда отстрани, но явно също толкова странно![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
или е малък,или е много срамежлив.явно ти прави намеци и очаква ти да "действаш".според мен не ти трябва такъв...![]()
M, не, не е малък, на 20 е. \/
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Остави го и виж той какво ще направи...и дали въобще нещо ще предприеме, защото както каза ти - живее с предишната си връзка.Напълно възможно е да има някакви симпатии към теб или да е объркан, а както казаха и преди мен - може да те смята просто за приятелка.Аз бих изчакала.
Отстрани изглежда като сваляне,но може и да е просто бъзик и да му харесваш само като приятелка![]()
\Първоначално написано от kifla
/ \
/ \
/ \
/
не му се нахвърляй още... виш как седят нещатата с бившата му любов дали още я обича или е забравил... и след като разбереш нещатата ша си дойдат, но не забравяй че и да е обича ти имаш предимство че е в твоя град.