- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Душевен отпадък!
Здравейте...,
Тая тема я пиша ей тъй! Да си кажа какво ми е на душата, а не да ви искам съвети. Знам, че е тъпо, но който иска да не чете, а който се чувства кат мен може все пак да сподели.
РАЗОЧАРОВАНИЕТО! Когато един човек ти плюе на душицата, която е отлкова голяма и е само за него, а той решава да я хване, да я смачка и да те обвини за всички което става с него! Пълен неблагодарник се Указа бившия. Обикновенно така става след раздяла. Насъбира се много злоба, само, че аз не мразя. Иска ми се да е щастлив, но какво мога да направя когато виждам, че е неблагодарник?!?! Не мога да си изкривя душата и да мисля само хубави работи за него. Думите които чух снощи никога няма да излязат от мозъка ми и .. достатъчно ме травмираха понеже самата бях в много деликатно положение - лесно ранима!!! Как да запазя добри чувства към човек, който прави всичко възможно да те направи на ГЪЗ - сам да си приказваш. Отрекох се от тия 2 години от живота ми. Радвам се на живота който водя. Щастлива съм сред хората които ме обичат, но в личен план...
![]()
Знам също че не може всичко да е идеално. Пиша тия редове плачейки. Не мога да издържам без любов! А не я искам от кой да е, а от най-големия ми страх. Човека с който сме се наранявали не един път, за това и ми е по-добре просто да я отхвърля като идея дори. ЛюбоВ ли?! SaYonaRa!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Нямам представа какво ти е казал,но разбирам че се чувстваш ужасно.Каквото и да ти напиша,няма да ти помогна,не защото не искам,а просто защото не съм изпитвала толкова силни чувства към някого както ти.Сега те боли,но трябва да си щастлива,че поне си изпитвала такива чувства и то в продължение на 2 години.Продължавай напред и се радваи на живота.Съжалявам не ти помогнах много,но просто не съм изпадала в подобна ситуация![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Моя приятел също е най-големия ми страх,също много сме се наранявали..също от 2 години сме заедно ...Ти дори ми се струваш мн смела и силна след всичко,което ти се с лучило.Горе главата и само напред защото по думите ти става ясно,че този човек нито те е заслужавал през това време нито те заслужава и сега!
Съжалявам за това, което ти се случва. Опитай да продължиш напред. Сигурно в момента си мислиш, че нямам представам какво говоря. Знам обаче, че когато обичаш някого последното за което се сещаш е да живееш без него, че все пак бъдеще има! Личи си, че го обичаш много силно, щом той не го оценява - не те заслужава. Горе главата и само успехи!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
1.Пише се Упадък, а не отпадък..друго нещо е да отпаднеш
2."Пълен неблагодарник се отказа бившия" - "указа",а не отказа, няма от кво да се отказва
Така,сега по темата.. Разделяли сте се,събирали сте се 2 години. Поне така разбрах. Как си изтърпяла изобщо всичко това?? И защо продължаваш да го търпиш..? Даже трябва да си доволна,че е свършило,а и би трябвало да си подготвена,щом са се случвали такива неща..изглежда не става..
\/
Взимай се в ръце и горе нослето към следващия![]()
Smile!?
Мерси за редакцията, но за заглавието на темата.. точно това имам в предвид. Отпадък, а не упадъкПървоначално написано от ra4ence
Хах.. вервно втората ти забележка е на мястно, но и се е получило добре.. "отказа бившия" хахах ... както и да е. Айде.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
prisyedinqvam se kym avtorkata
p.s. jenskite ste stranni sy6testva
Съжелявам за това,което ти се случва. Не мога много да ти помогна,само ще ти кажа да се опиташ да се обрадиш с много положителни чувства и емоции,да пренасочиш болката към нещо положително. Забавлявай се и се опитай да го забравиш и да продължиш напред. Успехчета![]()