- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ти подари гаджето за Коледа?
Ni6to ne mi podari...................6toto nqmam gaje![]()
Не мисля че е важно какъв е подарака а с колкото любов върви с него! Иначе моето момиче ми подари сребърен ланец![]()
![]()
За коледа приателката не ми подари нищо, и аз не и подарих нищо.
Но това е защото сме от различни градове затова подаръка ни и на двамата ще бъде със закъснение чаак на 01.01.2008 когато ще отида в неиния град и се остановя там. Това ще е подаръка ни за новата година![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-хубавиятПървоначално написано от poltergais
![]()
![]()
Амиии мойто бгадже ми подари една чаша с овце, аксесоарче за телефона с овце.. И портмоне....Ама не се брои.. Щот е момиче...
![]()
Мии нямам гадже... Иначе мойта любов ми подари обаджане по телефона на 24ти... Събуди ме... И на 25ти смс... Кво да искам повече...И вече не си говорим.. За пореден път...
![]()
Иначе най-якият подарък още не съм го получила... И не искам да го получавам... Едно момче, което беше влюбено в мен ми е купило огромна овца.. *влюбена съм в овце*.. Но аз съм му казала, че между нас няма да се получи.. И той пак... Гадно е...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Един сребърен пръстен на bvlgari и 1 герданче с делфинче, много сладурско... а и себе си ми подари :P
Ами той ми купи сребърно рогче-висулка.Аз си го бях запазила още от преди и той оня ден ми го купи.Аз пък му взех сребърна обица и парфюм...и биберон на който той мн се зарадва :P
3Начи сме 4-ма... [-o<Първоначално написано от IrReplacaBle
5Първоначално написано от gPa3HuTeJl
По - скоро 5!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()