.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Изненада :)

Искам да изненадам приятеля си да му покажа по малко различен начин че много го обичам и че всичко което съм казвала или правела е било защото го обичам ..
    Предложете нещо.Какво сте правили вие за да изненадате приятеля/приятелката си?Много неща е правил за мен и сега е мой ред
    Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някоя идея

Град
    София
    Амииииииии преди седмица-две писах на Море от Любов,ама..
    Понякога му купувам неща,които обича и го глезя. Неща от рода на бонбони,шоколади..
    Сутрин като си тръгваме от тях,той за работа,аз за лекции го издебвам и оставям до компа му картичка с надписче колко го обичам Разнообразявам местата и пиша разл мили неща
    Друго не съм правила..
    Smile!?

мм ето кво направих аз ...

Коледа....19:00.....вънка студ....аз съм си в къщи и приятелката ми е в тях си ... / оф що пиша така / Седя си аз в нас и изведъж ми хрумва гениалната / за моя акъл / идея да ида при нея да я изненадам.Филмирах я да излезе да провери нещо пред тях и когато отвори вратата и ме видя застанал посредата на пътя /стърчащ като ..... / супер много се зарадва и грейна цялата от там нататак не е ваша работа

посипи листенца от рози върху леглото, запали някоя и друга свещ, пусни романтична музика, приготви две чаши вино... останалото няма да обяснявам...
    може и без виното, аз и без друго не го обичам, ама някои имат нужда от отпускане първо. а ако не ти се дават пари за рози, тук има изкуствени листенца, пак са много яки и можеш да си ги ползваш много пъти - http://marquise-group.com/shop/index.php?cPath=2_30

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от koman

Коледа....19:00.....вънка студ....аз съм си в къщи и приятелката ми е в тях си ... / оф що пиша така / Седя си аз в нас и изведъж ми хрумва гениалната / за моя акъл / идея да ида при нея да я изненадам.Филмирах я да излезе да провери нещо пред тях и когато отвори вратата и ме видя застанал посредата на пътя /стърчащ като ..... / супер много се зарадва и грейна цялата от там нататак не е ваша работа

Хеи тази идея ми харесва
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

moje6 da napravi6 4a6a s va6ite obrazi na neq ,mn 6te se zaradva spored men

ei ot kude moga da si namerq takiva chashki iskammm
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Амииииииии преди седмица-две писах на Море от Любов,ама..
    Понякога му купувам неща,които обича и го глезя. Неща от рода на бонбони,шоколади..
    Сутрин като си тръгваме от тях,той за работа,аз за лекции го издебвам и оставям до компа му картичка с надписче колко го обичам Разнообразявам местата и пиша разл мили неща
    Друго не съм правила..
    Ау, че готино..

Животът е адът описан в Библията!

еми купи му бира

Град
    в нас

Re: Изненада :)

Цитирай Първоначално написано от mon_vie
    Искам да изненадам приятеля си да му покажа по малко различен начин че много го обичам и че всичко което съм казвала или правела е било защото го обичам ..
    Предложете нещо.Какво сте правили вие за да изненадате приятеля/приятелката си?Много неща е правил за мен и сега е мой ред
    Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някоя идея
    nai setne svqstna tema
    emi iskre67i na cent1ra na grada vi 4e go obi4a6
    priqtelkata mi malko se qdosva, no posle
    NO COMMENT

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от koman

Бахти егоиста си....

Според мен сама трябва да се сетиш как да го изненадаш и какво трябва да направиш.Разбира се може да вземеш по неищичко от някоя идейка но целта на изненадата според мен поне, е да направиш нещо което не е чак толкова срещано и не чак толкова правено.

Град
    София
    Хахах идват ми тъпи идеи, но нещо се размечтах... Какво бих направила аз на.... ох.. момчето, което обичам..
    Уредете си среща в някоя хубава снежна градинка ( в която може би сте прекарвали много време заедно като не е било студено ). Отиди , но се скрий... Изчакай го да дойде и го наблюдавай от страни ( ох, как обичам да гледам как се мъчат хората... ).. Той сиг ще ти звънне няколко тъпи... Ти не му вдигай... И като видиш че си тръгва му се обади... Питай го къде е и защо не е у вас както сте се уговорили... Той сиг ще ти се разкрещи. Ти тръгни към него и с най-спокойният си глас му кажи... "Мило, не ми се сърди.. Просто се обърни.." . Ти седиш в целият си блясък... И след момент се втурваш към него и го прегръщаш... Мушкаш му в ръката листче на което пише "Обичам те".. Хващаш го за ръка и го водиш където пожелаеш.... И у вас може...
    Но за целта и двамата трябва да имате чувство за хумор.. И бързо да му минават сръдните... Хахах съмнявам се да има някой болен мозък, който да опита това.. Все пак може да му коства връзката..
    Мен не ме броете... Аз обожавам да дразня хората...
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си