.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Испаниа

бее деа знам 4акам май месец да се прибера и после сиг. пак тук .. емии тка са общу взето селяни и така

хехе ми какво по то4но те инт.. , в кой град ще си ?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от nejno
    Мадрид...ти в кой си?
    Ми всичко..абе кажи кво те е впечатлило, какво не те е впечатлило..ех аз ли трябва да ти вадя думите
    В Мадрид е много хубаво, поне на мен много ми харесва. Лятото ще живея доста близо до Мадрид, така че може и една срещичка да си направим да се изживея като туристически гид.
    Левски шампион але але!

ема аз съм на долу,до Малага съм аз еми незнам за по4ивка бива ина4е да се живей не е работа

hehe emi...i az sam v ispaniq ve4e ot 3 godini po4ti... vyv valqdolid ..tei de ne mnogo daleko ot madrid ... samo da spodelq v na4aloto ne q ponasqh ama sega kogato sviknah ve4e mi se stryva jestoko vsi4ko ... :PpPp~~
    ___~*~ l

marto q da mi doide6 na gosti takmo 6te mi popee6 "lqtoto e syper da...qko e nali taka "
    ___~*~ l

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    От 2 месеца...и вече си забравил да пишеш на български

мии попринцип пи6а когато съм пилл

martine stiga si se opravdaval haha 6taiga
    ___~*~ l

Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работа Голямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,

Абе и аз съм в Испания ..... не ми харесва нищу друго освен комп-а и леглото ..... чудя се как ли да накарам нашите да се върнем в България ... Тя е най-яката страна в цял свят ... не се еваваите като отидете в друга страна ... ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ ..... фукаите се с т'ва .... на мен лично ми харесжа да съм БЪЛГАРИН !!!! :P и не ми се правете на тъпи испанци !

Град
    Свищов Town
    [quote=pepita87]Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работа Голямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от KoSsIo0o
    Абе и аз съм в Испания ..... не ми харесва нищу друго освен комп-а и леглото ..... чудя се как ли да накарам нашите да се върнем в България ... Тя е най-яката страна в цял свят ... не се еваваите като отидете в друга страна ... ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ ..... фукаите се с т'ва .... на мен лично ми харесжа да съм БЪЛГАРИН !!!! :P и не ми се правете на тъпи испанци !
    Просто споделям мнение,хората се интересуваха за забележителностите в Испания!!!Никога не бих се праила на "испанка",по простата причина ,че съм БЪЛГАРКААААААА,ЯСНО!!?изказ вам мнение по въпроса,мое лично мнение

хехе Петитуу по спокойно е 4е на лето 6те те бия хаххаха

[quote=air_J][quote=pepita87]Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работа Голямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,

абе хора аз да ви питам вие лесно ли се справяте с испанския, добре ли го говорите и у4или ли сте го преди. питам защото от тая година у4а в 22-ро с испански и не ми се струва лесно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

mi ispanskiq ne e olkova tryden no rabotata e tam 4e men li4no mnogo me drazni kato ezik ,primeno angliiskiq e deset pati po qk
    ina4e da i az jiveq v madrid (ne mi haresvaq i e sky4ni4ko)
    hybavoto e 4e pone v zgradata koqto jivq ima oshte dosta bulgari ( e nie sme si samo bulgari de ) i e qko

[quote=pepita87]Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работа Голямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,

Цитирай Първоначално написано от BUFU994
    mi ispanskiq ne e olkova tryden no rabotata e tam 4e men li4no mnogo me drazni kato ezik ,primeno angliiskiq e deset pati po qk
    ina4e da i az jiveq v madrid (ne mi haresvaq i e sky4ni4ko)
    hybavoto e 4e pone v zgradata koqto jivq ima oshte dosta bulgari ( e nie sme si samo bulgari de ) i e qko
    мен си ме кефи мн испанския аз за тва по4нах да го у4а ама нз вие как се оправяте там... на мен ми е доста трудно да свикна и мн се бъркам с английския въпреки 4е го у4а от доста време (английския де )
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    абе хора аз да ви питам вие лесно ли се справяте с испанския, добре ли го говорите и у4или ли сте го преди. питам защото от тая година у4а в 22-ро с испански и не ми се струва лесно.
    По принцип испанския е мн лесен език...за разлика от английския...думите се произнасят по начина,по който се пишат...характерно е С-то...което те го признасят между С и Т...и имаш чуството,че 6те те наплиуят...често ми се случва да искам да извадя 4адъра ...аз съм от 4 месеца и............................Трагедия... главата ми е каша...за6тото до сега съм учила английски и мн бъркам думите...като тръгна да говоря,мога да ти оформя едно изречение,в което да са вклиучени думи от английски,испански и български език.....ужас...Практика му е майката...когато контактувам с испанци,с всеки следва6т път се чуствам по-сигурна да се отпусна да говоря..но когат седя по цял ден над учебниците,уж съм го научила след 1 час ми се е изпарило...

[quote=BUFU994][quote=pepita87]Аз съм в Мадрид...нямам си приятели(такива,с които да изляза да се забавлявам)...с езика,все о6те съм на Вие...и ко да ви разправям лоша работа Голямо впечатление ми направиха разнообразието от фонтани и красивите паркове,с палми,с прелита6ти зелени папагалчета...Баровете отваярт късно,прави ми впечатление,че тук едно от не6тата,които са по-скъпи от Бг.са кръчмите...за тва че често ги пропускаме и караме по домашно му...има учили6та за емигранти...но така и не свикнах,има румънци(тук е пълно с тях),мали,

Град
    Свищов Town
    Аз ако поискам да се омъжиш за мен в Мадрид и ти предложа на ЛС, ще ми отговориш ли (но положително)?
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Аз ако поискам да се омъжиш за мен в Мадрид и ти предложа на ЛС, ще ми отговориш ли (но положително)?
    Твърдо-Не!!!Аз съм заклета фенка на ЦСКА,пък ти си от Левски
    не разбирайте погрешно тия мои думи...просто съм наистина заинтересована от нови запознанства тук...А ръбестия въпрос,по-горе"за6то съм нямала приятели"...изтърсих се като торба с картофи тук,не мога да тръгна по улиците да връзвам контакти..а и между познат и приятел има огромна разлика,контактувам с испанци...а ми липсва българското...

kakto kaza mom4eto po gore mnogo e pravo neznam za6to mnogo ot balgarite tuka vav ispaniq se pravqt na ispanci i se naduvat prosto badete balgari ... na men li4no ispaniq mi haresva mnogo predpo4itam da jiveq tuk ot kolkoto v bg no pak si ima momenti v koito seki ima nostalgiq za bg a 6to se odnasq do tova 4e na nqkoi hora ima haresva legloto i kompiutara pove4e ot si4ko v spain ... prosto ne sa namerili pravilniq na4in da badat 6taslivi tuka
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си