.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Моля ви за съвет!!! ;( Моля ви...

Здравейте.Весела Коледа на всички.Пожелавам ви всичко най-хубаво и най-вече любов.
    Та ето го проблема.Незнам внушавам ли си,но ще се побъркам.
    С приятеля ми ходим от няколко месеца и всичко до скоро беше супер,но напоследък не ми изглежда така.Някак си не се виждаме толкова често,няма за какво да си пишем. И ми е някакво супер гадно,защото аз много си се привързах към него,а имам чувството,че тази връзка не върви.Когато му кажа да излезем,той казва,че било много студено.Е добре,така е,но ако искаше смятате ли,че студа би го спрял?Е това става 1-2 пъти,но все пак буди съмнения... Същевременно ми показва,че ме обича,но вече незнам какво да правя.Искам някак си да разбера,да съм сигурна накъде вървят нещата,защото не искам да се заблуждавам,както стана с едно момче,заради което много страдах. ;( Когато го попитам,той казва,че нямало никакъв проблем,че си ме обичал...е да,обаче мен пак ми е кофти,защото според мен не върви. ;( Дайте ми съвет,моля ви.Просто не мога повече така.Тези съмнения ще ме побъркат тотално... Често се опитвам да започна разговор и накрая до никъде не стигаме...тоест все едно и също...никакви конкретни отговори и вече ми е неудобно да говоря затова,обаче ме мъчи с всеки минал ден. ;( Незнам...дори понякога спира да ми пише ей така и много се ядосвам.Какво да правя?Да говоря с него..или не?Как да започна разговора?Уффф ;( ;( ;(
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Pogovori si s nego.Kaji mu,4e iska6 istinata makar i da e boleznena.No moje i ni6to da nqma,taka 4e ne priburzvai sus zaklu4eniqta.Jelaq ti uspeh.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Може напоследък да му е кофти за нещо.Може би пък му е трудно да изразява чуствата си.Ако се обичате всичко ще се нареди...Така беше и при мен.Поговорете и го попитай какво му е и защо се държи така.Нека ти каже,ще се разберете и надявам се всичко ще се нареди!
    Пожелавам ти успех и много любов през новата година!

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от krisy
    Може напоследък да му е кофти за нещо.Може би пък му е трудно да изразява чуствата си.Ако се обичате всичко ще се нареди...Така беше и при мен.Поговорете и го попитай какво му е и защо се държи така.Нека ти каже,ще се разберете и надявам се всичко ще се нареди!
    Пожелавам ти успех и много любов през новата година!
    Благодаря за пожеланията...но нещата не са толкова прости.Смисъл аз знам какво ще каже...пак същото "Мило,обичам те...и т.н."

Незнам как да проверя какво става,ако вобще нещо става.

Град
    Blondeland
    Е то това Обичам те се е превърнало в нещо как да кажа - обикновено или ти го казва по навик.
    Ясно е че нещата не вървят но недей да се тормозиш миличка.....
    рано ти е още за такива глупости да си хабиш здравето което тепърва ще ти трябва!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Моята последна връзка приключи така. Ходихме няколко месеца, но постепенно той започна да охладнява. Усетих го още съвсем в началото. Обаждаше ми се, гушкаше ме и т.н. , но аз ... Аве вече толкова пъти ме зарязаха, че се научих да ги усещам тия неща. Поговорихме си и той каза, че не е готов за толкова сериозна връзка, колко явно аз възнамерявам да изградя. И се разделихме. Наскоро му четох смс-ите дори от началото и направо не мога да повярвам,ч е накарая така стана. Звучат толкова влюбено. Така че хората се променят и то може и супер бързо да стане това. По-добре говорете сега, преди да си се разочаровала и ... да е станало по-зле!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    И моята минала връзка приключи поради такива причини. Хич не му мисли. Не те ли задоволява физически и психически да върви на майната си. Не си губете взаимно времето.
    Явно неговата обич не е достатъчна за теб.
    Smile!?

Ми.. опитай се още един път да говориш с него но мн сериозна.Кажи му че му вярваш че те обича но усещаш някаква промяна ...Така го предразположи за разговора че да не можи да се измъкне така лесно
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

мисля че тва е нормално за всяка връзка ... да има такъф застой , та дори и моменти в които няма какво да си кажете ... при мен се случва почти винаги когато приятелката ми е в кофти настроение и аз се опитвам по всякакъв начин да я развеселя ... и стигам до момент в който вече се предавам Но не вярвам да са си отишли чувствата , просто връзката ви може да се нуждае от "разнообразие" знам ли ... изненадай го с нещо ново, айде бе вие сте жени , вие сте по тая част

P.S айде ти си =D>

Не позволявай тази несигурност да те побърква толкова.
    И не му я показвай. Дори да не е охладнял, ако ти постоянно се притесняваш, ще си проличи и нещата може наистина да се съсипят. Във всяка връзка има приливи и отливи, ако има нужда от малко почивка, дай му я. Вместо да седиш и да се притесняваш, помисли какво може да засили чувствата му. Остави го малко сам, дано да почнеш да му липсваш, не го търси, пък като се видите после покажи най-доброто от себе си. Не го задушавай с прекомерни ласки, но бъди лъчезарна, забавна (100 пъти по-добре отколкото да му се намусиш и да почнеш да му мрънкаш "ама ти не ме ли обичаш вече" - аз лично си провалих така една връзка, това не е начина - не винаги разговорът е най-доброто решение, както казват всички, да не говорим, че мъжете съвсем не обичат "сериозните разговори").
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

Град
    ~in the eternal summer~
    Благодаря за всички съвети.Вече няма смисъл да пишете,защото всичко приключи. Много ме боли...отново.

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Благодаря за всички съвети.Вече няма смисъл да пишете,защото всичко приключи. Много ме боли...отново.
    Ex... Явно нещата не са били толкова силни надявам се да откриеш нова,голяма,пресрасна любов,а до тогава не се отчайвай! Успех

Ще разкажеш ли какво точно стана?
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

Град
    bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от krisy
    Ex... Явно нещата не са били толкова силни надявам се да откриеш нова,голяма,пресрасна любов,а до тогава не се отчайвай! Успех
    +1 po spokoino i az 6te ti kaja vremeto lekuva vsi4ko kolkoto i nevazmojno da zvu4i prosto qvno nee bil za teb i ne tee zaslujaval dai edno novo na4alo

Град
    Там, където е сърцето...
    Права си че студа не би го спрял.. все пак има кафета и т.н. вие като излезете няма да седите на някоя пейка. Тва е тъпо извинение. Поговорете си сериозно кажи му за тези си притеснения и си изяснете нещата. Възможно е просто да е в някаф период дето му е кофти нещо,но все пак говорете не оставяй нещата така :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Миличка спокойно.. Ще спре да те боли..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    ~in the eternal summer~
    Ще спре да боли,в това съм сигурна...и той ще съжалява,и в това съм сигурна.Животът продължава с или без него.В крайна сметка не е единствен...Може сега да ми е гадно и мъчно,но ми е мъчно за човека,който мислех,че познавам.Явно всичко е било една маска и сега той е безразличен...само дето веднъж са ме наранявали така и от там съм си взела много важен урок.Имам приятели,които ме успокоиха и смятам да се вслушам в думите им.Едва ли ще сбъркам.А и заслужава ли си да си пропилявам времето?Не...

виж миличка...може пък да му е омръзнало.т.е опитай се да го изненадаш,да направиш нещо което да не е очаквал.може в това да е проблема.с малко фантазия разнообрази връзката ви.ако тогава вече не стане бъди настоятелна за разговор успехи

Цитирай Първоначално написано от Невротичка
    Не позволявай тази несигурност да те побърква толкова.
    И не му я показвай. Дори да не е охладнял, ако ти постоянно се притесняваш, ще си проличи и нещата може наистина да се съсипят. Във всяка връзка има приливи и отливи, ако има нужда от малко почивка, дай му я. Вместо да седиш и да се притесняваш, помисли какво може да засили чувствата му. Остави го малко сам, дано да почнеш да му липсваш, не го търси, пък като се видите после покажи най-доброто от себе си. Не го задушавай с прекомерни ласки, но бъди лъчезарна, забавна (100 пъти по-добре отколкото да му се намусиш и да почнеш да му мрънкаш "ама ти не ме ли обичаш вече" - аз лично си провалих така една връзка, това не е начина - не винаги разговорът е най-доброто решение, както казват всички, да не говорим, че мъжете съвсем не обичат "сериозните разговори").

Adski si prava

Ще спре да боли,в това съм сигурна...и той ще съжалява,и в това съм сигурна.Животът продължава с или без него.В крайна сметка не е единствен...Може сега да ми е гадно и мъчно,но ми е мъчно за човека,който мислех,че познавам.Явно всичко е било една маска и сега той е безразличен...само дето веднъж са ме наранявали така и от там съм си взела много важен урок.Имам приятели,които ме успокоиха и смятам да се вслушам в думите им.Едва ли ще сбъркам.А и заслужава ли си да си пропилявам времето?Не...

Bravo samo tova da se 4uva
    Neznam kolko 6te ti pomogna,ako ti kaja,4e te razbiram PREKRASNO,za6toto poslednata mi vrazka priklu4i taka,no to4no zatova sums igurna,4e 6te se opravi6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си