.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен
    Град
    botevgrad

за къдриците

значи сега сум се изкъпала и ще ме навиват,защото утре фирмата на баща ми има банкет и да съм по-различно,но въпроса ми е понеже тренирам акробатика и какво да направа за да не ми се развалят къдриците.дали ще стане ако преди това ги напръскам с лак и ги вържа на трена по небрежно и каквото старчи да го хвана с фиби???

Не е гаранция, че косата ти ще се запази, но и не може да се каже, че със сигурност ще се развали. Според мен щом утре е толкова важен ден за теб би било най-добре да пропуснеш тренировката, ако е възмпожно.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Не е гаранция, че косата ти ще се запази, но и не може да се каже, че със сигурност ще се развали. Според мен щом утре е толкова важен ден за теб би било най-добре да пропуснеш тренировката, ако е възмпожно.
    +1

Град
    някъде там...
    то зависи и от лака,моя например е на Londa и съм мн доволна от него..аз също ходя на танци,веднъж се бях накъдрила и нямах проблеми..като отидох на танците!

Град
    PLOVDIV MAINA
    mi napr1skai q s lak i q xvani na kok....GaRaNtiram ti 4e 6te ti se zapazqt kadricite samo laka da e s po silna fiksaciq....uSpExXXx
    S tebe 6te napravim dosta slojna kombinaciq! Na poda na masata vav hola na terasata na mivkata v peralnqta a nai nakraq v spalnqta kato kote qko 6te marka6 celiq vav men 6te se tarka6

Фен
    Град
    botevgrad
    ами тя мойта коса не иска мн силен лак знам го,защото когато ходя на състезание и си слагам съвсем малко.няма как да не ида на трен,защото ми е важна точно тази,но ще се напръскам с лак и после ще се вържа на кок.мерси на всички,които ми писаха!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си