- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- EMINEM
лЕлЕ EMINEM НЕ Е лИ THE BESTTT ???? ТОЯ чОВЕК Е ЕбАТИ ПИчА НЕ мИСлИТЕ лИ ????АЗЗ ГО СлУШАм лИчНО пО 24 чАСА НОН-СТОП
![]()
1 ot nai dobrite e
DreBnA TaPuKaTka s Golemi Ambicii
1 ot nai dobrite e no ne e nai dobriq![]()
Ест Еминем си е THE BEST! Обожавам го тоз човек бееееПросто стане ли дума за Еминем и песните му откачам :P
Страшно добър е ,има жестоки песни и невероятна визия!
EMINEM FOREVER!
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Добър е признал съм го!
Велик е, но последния сборен албум хич не ми се нрави и нивото му в него доста падна.
емин3м става за слушане ако си на 15-16 години...
в смисъл разбираш после че само псува в текстовете си и че не ти пука за него
![]()
x_X Животът е гаден с теб?!Сам***** се! X_x
харесвам
За мен Еминем е най-добрият рапър.Има страхотни песни и наистина невероятен стил.
![]()
Има НЯКОЛКО готини песни и нищо друго.Визиято му не ме очарова.....
Не мога да разбера ко толкова му се кефите...той само псува,което според мен е тъпо,но всеки си има мнение.
;]
NE E VWRNO 4E SAMO PSUVA PESNITE MU SA ADSKI ISKRENI GOTINI TOI SERIOZEN V LIGOTIQTA SI TOI PRAVI EBATI ISKRENNITE PESNI I MOJE DA PSUVA ZA6TOTO TAKA GO 4YVDTVA A NE ZADA SE PRAI NA PI4 KATO POVE4ETO RAPARI ! TOI E THE BEST !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Авторкара:Няма смисъл да ни разобеждаваш.Поне на мен няма да ми промениш мнението за Еминем![]()
Всеки си има мнение,така че.......
;]
Aбе хора какво толкова много го харесвате! Според мен не е ни6то особено.Верно бял рапър ама ни6то кои знае какво!Само една негова песен ме кефи Lose yourself
![]()
What is a friend? Could it be that it's just a word? Or something in your life that you heard? Or just another one of those big fat lies? Cause many nights this word has made me cry.
ne e v1rno 4e samo psyva v textovete si.....ti ako vseme6 da prevejda6 nekoi negov text 6te razbere6 4e tozi 4ovek psyva vsi4kite laina koito jivota my e predostavil t1i4e tyi 4e 4yvate fuck you i t.n. ne e taka.........az zatova mnogo go yvajavam i cenq za6toto nemoje da d1rji ni6ty v sebesi sq 6te izpolzvam edni negovi dymi koito sa: " mikrofona e moi psihiat1r,myzikata e moqta terapiq"..sami si vadete izvodte...............![]()
Всеки си има мнение,така че.....
;]
велик е![]()
от нищото е постигнал мноо![]()