.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: EMINEM

EMINEM

лЕлЕ EMINEM НЕ Е лИ THE BESTTT ???? ТОЯ чОВЕК Е ЕбАТИ ПИчА НЕ мИСлИТЕ лИ ???? АЗЗ ГО СлУШАм лИчНО пО 24 чАСА НОН-СТОП

1 ot nai dobrite e
    DreBnA TaPuKaTka s Golemi Ambicii

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    1 ot nai dobrite e no ne e nai dobriq

Ест Еминем си е THE BEST! Обожавам го тоз човек бееее Просто стане ли дума за Еминем и песните му откачам :P Страшно добър е ,има жестоки песни и невероятна визия!

EMINEM FOREVER!
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Добър е признал съм го!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Велик е, но последния сборен албум хич не ми се нрави и нивото му в него доста падна.

емин3м става за слушане ако си на 15-16 години...

в смисъл разбираш после че само псува в текстовете си и че не ти пука за него

x_X Животът е гаден с теб?!Сам***** се! X_x

харесвам

За мен Еминем е най-добрият рапър. Има страхотни песни и наистина невероятен стил.

Град
    при мама
    Има НЯКОЛКО готини песни и нищо друго.Визиято му не ме очарова.....
    Не мога да разбера ко толкова му се кефите...той само псува,което според мен е тъпо,но всеки си има мнение.
    ;]

Лично за мен много добър!
    Let the beats control your soul...

NE E VWRNO 4E SAMO PSUVA PESNITE MU SA ADSKI ISKRENI GOTINI TOI SERIOZEN V LIGOTIQTA SI TOI PRAVI EBATI ISKRENNITE PESNI I MOJE DA PSUVA ZA6TOTO TAKA GO 4YVDTVA A NE ZADA SE PRAI NA PI4 KATO POVE4ETO RAPARI ! TOI E THE BEST !!!!

Град
    при мама
    Авторкара:Няма смисъл да ни разобеждаваш.Поне на мен няма да ми промениш мнението за Еминем
    Всеки си има мнение,така че.......
    ;]

Aбе хора какво толкова много го харесвате! Според мен не е ни6то особено.Верно бял рапър ама ни6то кои знае какво! Само една негова песен ме кефи Lose yourself
    What is a friend? Could it be that it's just a word? Or something in your life that you heard? Or just another one of those big fat lies? Cause many nights this word has made me cry.

ne e v1rno 4e samo psyva v textovete si.....ti ako vseme6 da prevejda6 nekoi negov text 6te razbere6 4e tozi 4ovek psyva vsi4kite laina koito jivota my e predostavil t1i4e tyi 4e 4yvate fuck you i t.n. ne e taka.........az zatova mnogo go yvajavam i cenq za6toto nemoje da d1rji ni6ty v sebesi sq 6te izpolzvam edni negovi dymi koito sa: " mikrofona e moi psihiat1r,myzikata e moqta terapiq"..sami si vadete izvodte...............

Град
    при мама
    Всеки си има мнение,така че.....
    ;]

Град
    Miami
    велик е
    от нищото е постигнал мноо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове