- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ПлУВАНЕ
Не е ли the best спорт а ?![]()
не знамне мога да плувам
![]()
Superski e prosto mn raztovarva i uspokoqva!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
дам приятно е да си поплуваш , особено , когато ти е напрегнато някаква (на мен ми помага)
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
апф за момче е перфектно , обаче за момиче незнам ... виждал съм плувкини на мойте години с по-широки рамене от мойтеАко ви привлича вас ... то мене не
![]()
a ne si li se zamislial che tvoite sa malki?Първоначално написано от koman
120см ми е обиколката ако ти се вижда малко ...
SUGLASNA SUM...AZ MN OBI4AM DA PLUVAM OBA4E TVA ZA RAMENETE MISLQ 4E E VQRNO...AKO TRENIRA6 PLUVANE USILENO NQMA KAK DA NE TI SE RAZVIE GORNATA 4AST NA TQLOTO POVE4E OSOBENO GURBA...I DRUGOTO KOETO NE MI HARESVA 4E V BASEINITE SLAGAT MN HLOR I DRUGI PREPARATI KOITO OKAZVAT LO6O VLIQNIE NA KOSATA...INA4E PUK PLUVANETO NE NATOVARVA STAVITE ... ABE NE6TATA SA DVUSTRANNI![]()
When life gives you a hundred reasons to cry..Show life that you have a thousand reasons to smile =)
мда готин спорт ... плувах преди една година спрях за 2 и сега пак почнах![]()
имам идея на пролет да почвам да ходя на плуване....струва ми се доста удачен спорт![]()
Любимият ми спорт еПлувам предимно за удоволствие, защото нямам възможност да тренирам редовно, но наистина много ме успокоява и разтоварва.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Според мен плуването е суепр спотр.Развива абсолютно всички мускулни групи и не случайно плувците имат най-добре оформени тела.
РАЗБИРА СЕ!!!
Много хубав спорт .. от другата седмица ще си подновя тренировките .. винаги съм харесвал лятото на плажа хората, които могат да плуват.. как всичко им се получава а има някой махат искат да пребият водата![]()
Много готин спорт,удоволствие е да тренираш![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....