- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- помощ моля виииииии
направо умирам,ама то аз съм си виновна с тая моя голяма устаа :@ одеве казах на майка ми че пак харесвам бившия ми приятел апак аз всъщност ходя с него.а тя като разбра и почна да вика забранявам ти с тоя наркоман алкохолиг и нз си кво..... апак той не е наркоман просто си пийва от време на време....помощ кво да праа ако ни види заедно и да му каза ли,че пред нея тряа да се праим че не ходим??????
ari we hora molq vi stra6no mnogoooooo kajete kvo da pravaaaa ;(;(;(;(
защо не пробваш да й докажеш, че всъщност той не е такъв, какъвто тяси мисли??? Би трябвало да те разбере, нз, или пък й кажи " ти не си ли се влюбвала" или нз кво, незнам каква е майка ти за да ти помогна, но мисля че това е решението, трябва да й докажеш че той е страхотно мом4е и тн.... говори с нея![]()
![]()
![]()
Да кажеш на майка си "ти не си се влюбвала" е меко казано глупаво , по простата причина , че според теб ти самата как си се появила ?
Envoi moi ! ;]
ти пък толкова ли го обичаш...? майка ти казва, че е наркоман и алкохолик. дали не е пък вярно? я се отдръпни и го огледай внимателно. такъв ли е? не заслужаваш ли нещо по-добро?
Не искам да го казвам,обаче в повечето случаи майката е права. Не мисля,че си заслужава да разваляш взаимоотношенията с майка си заради някъв мухльо. Толкова ли няма други момчета?
Първо искам да ви кажа че това че пише неграмотно не означава че е на 12... Явно не залага мн мн на учението...
А по темата - според мен трябва да правиш това което искаш беззз да ти пука за другите.. Нашите бяха супер несугласни че хода с едно момче 5 години по голямо от мен, тъй като не всички са наркомани и алкохолици и изнасилвачи (при мен мислеха че ходим само защото иска секса от мен, Което беше напълно невярно) Ако Го харесваш Много и държиш на него и Най важното - Знаеш Що За Човек е, Значи тая работа с майка ти можеш напрао да я забравиш. Когато Тя види че той те прави щастлив и не пиеш и ти като него.. Предполагам ще те остави на мира..
Майка ти сигурно има някакво основание да мисли подобни неща за приятеля ти. Едва ли просто, защото примерно не го харесва би казала че е алкохолик и наркоман. А и тя ти е майка и със сигурност иска най-доброто за детето си. По-добре се вслушай в съветите й, може пък да се окаже права. Ако пък си убедена, че грешки - просто и докажи, че преценката й не е вярна....
Майка ти трябва да има причина,за да твърди ,че бил наркоман и алкохолик.Представи си,че го е виждала надрусан или как се боцка?....А? Майка ти не би те излъгала за подобно нещо.
1.ne sam na 12 a na 14
2. toi e na 17
3.ne sam sviknala da pi6a na bg
4. na selo go e vijdala piqn ama to e normalno 6tot tam seki se otpuska apak ne se drogira poznavam go ot dosta otdavna prosto na nova godina pu6iha treva ama ot togava ni6to
ХахаНямаш шанс момиче на твоята възраст всяка майка следи какво прави дъщеря и .... тогава момичетата са най-уязвими и затова майка ти се държи из късо
Каквото и да и кажеш не можеш да и промениш мнението ПЪРВОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОСТАВА
![]()