Първоначално написано от
trg_ahmed

Първоначално написано от
_Cuddly_

Първоначално написано от
trg_ahmed
Срам ме е от работите които съм правил
Псувал съм даскали редовно (въпреки че сега съжелявам и разбрах че като ги псувам не ставам герой както и да е т'фа е отделно)
Посягал съм на даскалка,замярал съм даскали със снежни топки,тебешири к'во ли не...
а беее всякакви простоти за някои от които сега съжелявам

...което още веднъж ме навежда на мисълта, че е редно да въведат боя в училище - като възпитателно средство
или с други думи - даскалите да имат правото да сцепват от бой възпитаниците си, защото сега е обратното.
Те и аз това чакам да е редно побоя и да видиш как аз ш' им отвърна ....
Защото ни пропиляха учебната година,и сега на пришпорват да вземем материала,а к'фо пишат ниски оценки и не мога да взема стипендия,следователно да си платя нет-а поне

хахаха, душичка мамина сладка.. докато пишеш "съжЕлявам" и тройка по български език ти е много, ама дай да се напъваме, щото е много по-лесно да посочиш с пръст някого, да кажеш "той е виновен!" и да успокоиш натрапчивите мисли, породени от гузната ти съвест (евентуално, ако има такава).
Винаги съм мразела тази лоша черта на хората - да обвиняват другите за собствените си неуспехи. Или даскалът е виновен, или родителите.. а може би съдбата? Смях в залата..