.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    skitnik sam :P haha

Няколко реда мисли :) Не ги четете няма смисъл :)

Признанието е част от преодоляването на даден проблем дори и анонимно затова ще започна от това... :
    Веднъж излязох с едно момиче , мислих много какво да и кажа и стана така че през повечето време мълчах .
    Излязох с друго и въобще не се замислисях за това какво да и кажа и такива работи разговора си варвеше говорихме за сякви глупости които подхвърляхме за теми .
    Тей де ся ще излизам с една друга и мн се чудя какво ще стане смисъл незнам и аз какви ги пиша в момента сигурно няма смисал но просто ми е малко сдухано на 3доорс и няа ко да прая в 1:10 вечерта ...... тапотия тей де харесвам я ама нз тя дали ще ме хареса спичам се от тва че може да ме отхвърли някво гадно чувствои така ...... И много се чудя къде да я заведа незнам даите някви идеи в софия някое яко кафе щото аз не излизам много смисъл най-якото в софия кафе което е ???
    да разбрахте ме
    Истината е че ме е страх да си призная че ме е страх да не ме отхвърли незнам просто мисля че вече съм по-добре незнам по уверен сам признах си страха
    не вярвам някой друг да може да го направи ако може нека го напише в този раздел на форума в тази тема ест ако е свързан с любовта УСПЕХ ако има някои смелчага
    NqKaF si TaM :P

Град
    Монтана
    Браво пич. Излез и й покажи кой си Като не ти върже с тази ... давай следващата - да не е само тя на тоя свят.

Град
    i az tva vikam

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от DiTko^
    Браво пич. Излез и й покажи кой си Като не ти върже с тази ... давай следващата - да не е само тя на тоя свят.
    +2

е... успокои се де Вси4ко ще е наред... тва е просто среща.. ако нищо не излезе... голяма работа.. да не ти пука много много...
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Ебати заглавието...
    доста е обещаващо...

Град
    na men mi haresva no qvno nikoi ne e pro4el cqlata tema deto q pisah 2 minuti i deto se 4eti 3 ;]

Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
    na men mi haresva no qvno nikoi ne e pro4el cqlata tema deto q pisah 2 minuti i deto se 4eti 3 ;]

ей.... аз я про4етох.....
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Повече от фен
    Е ако не ти върже, ще дойде следващата.Прав си да се притесняваш, винаг има притеснение.А относно кафето, където и да я заведеш е все тая.Успех и спокойно има хиляди други момичета.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Е ако не ти върже, ще дойде следващата.Прав си да се притесняваш, винаг има притеснение.А относно кафето, където и да я заведеш е все тая.Успех и спокойно има хиляди други момичета.
    +1 аз също мисля kaто нея да нее единствената

Давай пи4 да не ти пука

Цитирай Първоначално написано от ice_f90
    +1 аз също мисля kaто нея да нее единствената

а такаа \/
    ... не знаеш какво имаш,докато не го загубиш..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam

ей.... аз я про4етох.....

i azz

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage

кво притиснение... и ако не те хареса какво ? не би тряяло да ти пука щото на тоя свет има 3 милиярда пичета.... и колко пати сам ви казвал остави жената да плямпа неините си приказки и глупости отговаряи само с ДА и НЕ и после направо я меткаи в леглото... е ако попаднеш на УМНА това нема как да проработи!
    Не мисля че това да казва само "да" и "не" е правилния подход...То ако момичето е такова че знае как да завърже разговора ще станат нещата не е длъжен само той да говори... Пък и тфа за леглото ... Мога само да кажа, че тя ако е мълчаливка кфото и да кажеш едва ли тя ще говори много после... Айде успехчета... \/
    Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си