.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Растеж на пениса

Еми аз съм на 14 години и оня у гащите ми е 11-13 см - много е малък ;(
    Как мога да ускоря растежа? Кво да праа хора помагайте

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Ще си замълча!!!!!!!!Докато не съм убил някого.

Аааааааа немога.Все се намира някой умник бе.
    Така......
    Вземи си остави хормоните на спокойствие.Спри да "праскаш" като полудял за да си отпочине "оня в гащите".След 2-3 дена въздържания пак в нормален заход по4ваш ама по-полека постепенно почваш нормално "праскане"
    Някъде ис форума бях поставил и статистика на британския институт за големината на члена.Ако я намеря ше линкна.И члена се мери в отпуснато състояние.

Не е, че много "праскам". Четях в една тема, че някви на 14 години имали 16-17 сантиметрови и се почувствах като ощетен и през главата ми минаха какви ли не неща едва ли, че ще си остане такъв.

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Занего си мислех,тои лъже спокойно.Все се намират гъзари.Аз дори не си го меря.

Цитирай Първоначално написано от SandForGaara
    грешиш не лъже!(има и по-големи въпрос на гени моя тогава беше над 17 не че се хвала )

Абе нали имаш 6 сантиметра, стига ти да разпориш някоя (то важното е да ти е дебел).Пък и ще порастне

Ще си замълча!!!!!!!!Докато не съм убил някого.

Аааааааа немога.Все се намира някой умник бе.
    Така......
    Вземи си остави хормоните на спокойствие.Спри да "праскаш" като полудял за да си отпочине "оня в гащите".След 2-3 дена въздържания пак в нормален заход по4ваш ама по-полека постепенно почваш нормално "праскане"
    Някъде ис форума бях поставил и статистика на британския институт за големината на члена.Ако я намеря ше линкна.И члена се мери в отпуснато състояние.
    Пич ,,ония в гащите" не се мери в нормално състояние !!!

Лъжец ли ми каза ?

Град
    *in a pink dream*
    ne razbiram zashto se vtilqsvate v takiva neshta
    nikoi nqma da te vyrne , nito pyk kaot svalish gashtite , shte izkara liniikata da meri i ako e dostatychno golqm shte ti pusne
    po-spoko , malkiq
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от miss california
    nikoi nqma da te vyrne , nito pyk kaot svalish gashtite , shte izkara liniikata da meri i ako e dostatychno golqm shte ti pusne
    po-spoko , malkiq
    \/
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    po-spoko , malkiq
    \/
    +1
    И само да отбележа-мери се откъм корема в пълна ерекция

Има време да порастне казвате? Възможно ли е в определена възраст да почне да расте бързо? :s

ти пък кво си се стреснал толкова и на мене на 14 ми беше 12 см ама не съм се оплаквал нали... сега съм на 17 и ми е 17,5 - 18 см зависи от възбудата... секи се развива с различни темпове..

TyKa HanPaO Me pa3бu

кажи си скупе-а да ти го покажа бе, за кво ми е да лъжа

Добре,4е не съм мъж а ина4е не разбирам от разтеж на 4лена не знам

Град
    Асеновград, България
    Спокойно, нормално е. Тялото ти сега започва да се развива, следователно пенисът ти също.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Яж повече орехи ..помагат мн за развиването на организма !! Или го намажи с олио ще ти стигне до пъпа

Цитирай Първоначално написано от _DR.House_
    Яж повече орехи ..помагат мн за развиването на организма !! Или го намажи с олио ще ти стигне до пъпа
    WTF ?!

АХААХХАХАХ
    растеж на члена..
    Докато има слънце на небето,
    докато има beat в сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Канела^

И само да отбележа-мери се откъм корема в пълна ерекция
    Ей това е верният отговор!!!

Те затова лапетата мислят, че имат големи чурки.. щото ги мерят външно и излизат с 2-3 санта в повече и хоп стана гъзар с его.. ма кат го извади.. дсамо ето приказвал

След като с 14-15 санта можеш спокойно да опреш "в дъното" на вагината на момиче.. не виждам смисъл от 20 санта.. останалите 5-6 остават на сухо буквално ;д друго си е да ти го "лапне" целия ;д

ък и от толкова теми така ли не разбрахте.. че колкото е по-дълъг по трудно се пълни с кръв и стои по-мек, и като стане на 40 год да речем ще има едни молитви преди секса... ;д! Докато тия дето са нормални при тях е по-лесно и ерекцията е по-кчествена. Не си измислям.. научно доказано е. Ма кой да слуша...
    Тъй, че според мен да имаш 20 санта примерно както всички искат според мен не е за хвалба.. щото след време яко комплекси.

Пък и като станете семейни и жените ви родят и станат по-широки.. няма да иска да я ръгате в яйчниците, а ще иска дебелина да я изпълвате и да се кефи

А, оня спарк'94 ли там квото беше - не вижадм какво се гордееш с 13 годишна чурка.. да не мислиш, че в момента можеш да направиш нещо с нея ... айде нема нужда. Като почнеш да правиш секс и гърчиш пр-ката си от кеф (без да преувеличава) чак тогава почвай да се хвалиш моето момче Щото куче дето лае не хапе.

Нищо лично. Не ми се занимава с пубертетчета.. щото и аз съм минал по тоя път и знам как стоят нещата
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си