- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Растеж на пениса
Ей това е верният отговор!!!Първоначално написано от Канела^
Те затова лапетата мислят, че имат големи чурки.. щото ги мерят външно и излизат с 2-3 санта в повече и хоп стана гъзар с его.. ма кат го извади.. дсамо ето приказвал![]()
След като с 14-15 санта можеш спокойно да опреш "в дъното" на вагината на момиче.. не виждам смисъл от 20 санта.. останалите 5-6 остават на сухо буквално ;д друго си е да ти го "лапне" целия ;д
ък и от толкова теми така ли не разбрахте.. че колкото е по-дълъг по трудно се пълни с кръв и стои по-мек, и като стане на 40 год да речем ще има едни молитви преди секса... ;д! Докато тия дето са нормални при тях е по-лесно и ерекцията е по-кчествена. Не си измислям.. научно доказано е. Ма кой да слуша...
Тъй, че според мен да имаш 20 санта примерно както всички искат според мен не е за хвалба.. щото след време яко комплекси.
Пък и като станете семейни и жените ви родят и станат по-широки.. няма да иска да я ръгате в яйчниците, а ще иска дебелина да я изпълвате и да се кефи![]()
А, оня спарк'94 ли там квото беше - не вижадм какво се гордееш с 13 годишна чурка.. да не мислиш, че в момента можеш да направиш нещо с нея ... айде нема нужда. Като почнеш да правиш секс и гърчиш пр-ката си от кеф (без да преувеличава) чак тогава почвай да се хвалиш моето момчеЩото куче дето лае не хапе.
Нищо лично. Не ми се занимава с пубертетчета.. щото и аз съм минал по тоя път и знам как стоят нещата![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮