- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече ще съм такава... !
Бях с приятеля си няколко месеца,като всичко беше повече от перфектно...и преди 2 дни той сложи край.Толкова гадно се почувствах,а когато опитах да разбера какво става,той не пожела.Но на мен ми стана ясно...момчето явно иска някоя друга,която да му прави кефа.И нека...Много ме нарани и този път и за мен е край!Няма да му се моля...даже напротив.Само дето много ме е яд,защото съм сигурна,че поне преди е имал чувства и много му пукаше,а сега се прави на безразличен.Решила съм никакви сериозни връзки,никакви задълбочени чувства.Вече няма да ме нараняват!Писна ми!
Защото не го заслужавам...егати!
Просто споделих.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
непозволявай на един глупак да разваля живота ти за напред![]()
Прав си.Той няма да ми развали живота,просто няма да взимам на сериозно връзките в тази възраст.Не си струва.Първоначално написано от koman
naistina ne si struva imala sam po4ti sy6tata slu4ka i znam kolko e gadno
ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...
И аз така си казвам,но се появява един "Ромео" и аз пак му се връзвам,но край вече.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Няма да страдам заради хора,които не го заслужават.И ти не страдай,просто не допускай толкова лесно да те наранят,и после да те захвърлят като ненужна вещ.
![]()
Успех!
![]()
Мерси.Първоначално написано от slun4ice_90
И искам да кажа,че нямам нищо против момчетата,просто винаги попадам на глупаци,но го разбирам прекалено късно...
До болка ми е познато всичко товаПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
![]()
Ами при 80% глупаци не е много трудно...Първоначално написано от mechtaq_za_teb
така унищожавате целия замисъл на любовта ... ОК вие си решавате! Как така няма да ги вземаш на сериозно ? Ще ходиш с някой за гъзария ? или пък представи си , си попаднала на някой от точно тея 20% който не са глупаци ... добре ... момчето те взема на сериозно ти пък него не ... това ли искаш да го нараниш заради някакъф глупак, който не те е заслужавал ... И как така са глупаци се ? Вие нали не тръгвате с някой още като се запознаете с него ? Нали трябва да го опознаете .... не си ли личи че е глупак ...
Виж, ще си затвориш сърцето - добре. Но я си помисли няма ли да пропуснеш и хубавите неща така.По-добре си чувствай, радвай се, че си способна на това. Може би носи болка, но не е ли именно тази болка онова, което ни кара да се чувстваме живи?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1 найстина е така ...първо опознавай момчетата...и тогава решавай че да не изпуснеш някое добричко и след това да съжалявашПървоначално написано от koman
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
сама си го казваш..
не слагай всички под общ знаменател!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Защо веднага го определяте като глупак? Може просто да не му харесва връзката и да иска нещо ново..Първоначално написано от koman
Недей да позволяваш това копеленце да ти промени живота.На едно момче му е позволенон всичко да ти вземе, но не и волята за живот.Просто продължи на пред, знам, че те е заболяло много и че в момента за теб всички са еднакви, но съм сигурна, че ще срещнеш твоето момче, което няма да те наранява.Така че не се заричай.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
След сериозна връзка човек иска нещо несериозно, нещо разпускащо - поне аз така се чувствах, но пък тогава си мислех, че нямах чувства към приятеля ми, но се отказа, че не е така...
Иначе да, човек не винаги го заслужава, но пък много по-големи работи се случват на хората, които не го заслужават, по-ужасни.Явно той не е момчето за теб, не може да те направи щастлива, отношението му не е подобаващо(хах, това как прозвуча), но ме разбра.Сега може да си полвияна от това, което ти се е случило, но според мен така да се раричаш е глупаво - в един момент може да поискаш сериозна връзка, не знаеш...
Просто не вярвай на всяка тяхна дума която ти кажат .. а сама се уверявай.. И не слагай всички момчета под общ знаменател.. Не е ли това твърде голям опит.. Просто явно момчето с което си била е било недорасло за една сериозна връзка.. Има ги и такива..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не слагам в никакъв случай всички момчета под общ знаменател.И да,явно момчето е било недорасло...но човек се учи от грешките си.Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
=D> =D> =D> Е това беше...благодаря!Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Това "никакви сериозни връзки,никакви задълбочени чувства" мисля,че не зависи изцяло от теб.Когато любовта дойде,тя не пита.Това,че някакъв глупак те е наранил по такъв начин,не означава,че и друг ще го направи.Просто го преодолей.Все пак не е единственА и мисля,че ако срещнеш някое найстина свястно момче,което заслужава любовта ти и ти го нараниш по същия начин,като го накараш да плаща за грешките на другия няма да е никак хубаво
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Поредната с извинение.. тъпа путка... какво е виновно примерно едно момче което те обича истински се е влюбило в тебе, а ти си щяла да го нараняваш щото некъф балък те чукал и те зарязал щото ти е толкова акъла... връщай си го на него бе мама ти проста ей аман от такива като тебе..![]()
![]()
![]()
![]()
Разбира се че не заслужава ! Обаче помисли си какво би станало ако всеки започене да се държи по тоя шитав начин ...
ОК... аз никога небих наранил човек който съм обичал ! Това което каза ме кара да мисля , че ти живееш още в първобитната ера когато всичко се е решавало по подобен начин.Ако тя нарани примерно някой и какво от това ? душевен оргазъм ли ще получи ? честно казано не мисля ... Представи си е ти утре срещнеш момиче което разсъждава по тоя начинНараняват ли те,ще нараняваш!![]()
![]()
![]()
Това че имало много болуци както казваш да си отваря повече очите и да мисли повече с кой се събира и т.н., а това дали мене някой ме е зарязал няма никакво значение и не ми говори дали аз страдам, защото съм преживял много работи, за които тука половината ще си срежете вените така че споко твърде Психически уравновесен съм
![]()
Виновна е че се забърква с такива индивидиПървоначално написано от SWASTICA
![]()
Е.. тва беше супер грубо от твоя страна..Първоначално написано от razbivacha
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!