.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Вече ще съм такава... !

Бях с приятеля си няколко месеца,като всичко беше повече от перфектно...и преди 2 дни той сложи край.Толкова гадно се почувствах,а когато опитах да разбера какво става,той не пожела.Но на мен ми стана ясно...момчето явно иска някоя друга,която да му прави кефа.И нека...Много ме нарани и този път и за мен е край!Няма да му се моля...даже напротив.Само дето много ме е яд,защото съм сигурна,че поне преди е имал чувства и много му пукаше,а сега се прави на безразличен. Решила съм никакви сериозни връзки,никакви задълбочени чувства.Вече няма да ме нараняват!Писна ми! Защото не го заслужавам...егати!
    Просто споделих.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

непозволявай на един глупак да разваля живота ти за напред

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от koman
    Прав си.Той няма да ми развали живота,просто няма да взимам на сериозно връзките в тази възраст.Не си струва.

naistina ne si struva imala sam po4ti sy6tata slu4ka i znam kolko e gadno
    ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Вече ще съм такава... !

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Бях с приятеля си няколко месеца,като всичко беше повече от перфектно...и преди 2 дни той сложи край.Толкова гадно се почувствах,а когато опитах да разбера какво става,той не пожела.Но на мен ми стана ясно...момчето явно иска някоя друга,която да му прави кефа.И нека...Много ме нарани и този път и за мен е край!Няма да му се моля...даже напротив.Само дето много ме е яд,защото съм сигурна,че поне преди е имал чувства и много му пукаше,а сега се прави на безразличен. Решила съм никакви сериозни връзки,никакви задълбочени чувства.Вече няма да ме нараняват!Писна ми! Защото не го заслужавам...егати!
    Просто споделих.
    И аз така си казвам,но се появява един "Ромео" и аз пак му се връзвам,но край вече. Няма да страдам заради хора,които не го заслужават.И ти не страдай,просто не допускай толкова лесно да те наранят,и после да те захвърлят като ненужна вещ. Успех!

Град
    ~in the eternal summer~

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Просто споделих.
    И аз така си казвам,но се появява един "Ромео" и аз пак му се връзвам,но край вече. Няма да страдам заради хора,които не го заслужават.И ти не страдай,просто не допускай толкова лесно да те наранят,и после да те захвърлят като ненужна вещ Успех!
    Мерси.
    И искам да кажа,че нямам нищо против момчетата,просто винаги попадам на глупаци,но го разбирам прекалено късно...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Просто споделих.
    И аз така си казвам,но се появява един "Ромео" и аз пак му се връзвам,но край вече. Няма да страдам заради хора,които не го заслужават.И ти не страдай,просто не допускай толкова лесно да те наранят,и после да те захвърлят като ненужна вещ Успех!
    Мерси.
    И искам да кажа,че нямам нищо против момчетата,просто винаги попадам на глупаци,но го разбирам прекалено късно...
    До болка ми е познато всичко това

Просто споделих.
    Мерси.
    Ами при 80% глупаци не е много трудно...

така унищожавате целия замисъл на любовта ... ОК вие си решавате! Как така няма да ги вземаш на сериозно ? Ще ходиш с някой за гъзария ? или пък представи си , си попаднала на някой от точно тея 20% който не са глупаци ... добре ... момчето те взема на сериозно ти пък него не ... това ли искаш да го нараниш заради някакъф глупак, който не те е заслужавал ... И как така са глупаци се ? Вие нали не тръгвате с някой още като се запознаете с него ? Нали трябва да го опознаете .... не си ли личи че е глупак ...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Виж, ще си затвориш сърцето - добре. Но я си помисли няма ли да пропуснеш и хубавите неща така. По-добре си чувствай, радвай се, че си способна на това. Може би носи болка, но не е ли именно тази болка онова, което ни кара да се чувстваме живи?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

така унищожавате целия замисъл на любовта ... ОК вие си решавате! Как така няма да ги вземаш на сериозно ? Ще ходиш с някой за гъзария ? или пък представи си , си попаднала на някой от точно тея 20% който не са глупаци ... добре ... момчето те взема на сериозно ти пък него не ... това ли искаш да го нараниш заради някакъф глупак, който не те е заслужавал ... И как така са глупаци се ? Вие нали не тръгвате с някой още като се запознаете с него ? Нали трябва да го опознаете .... не си ли личи че е глупак ...
    +1 найстина е така ...първо опознавай момчетата...и тогава решавай че да не изпуснеш някое добричко и след това да съжаляваш
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

просто винаги попадам на глупаци

сама си го казваш..
    не слагай всички под общ знаменател!
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Защо веднага го определяте като глупак? Може просто да не му харесва връзката и да иска нещо ново..

Повече от фен
    Недей да позволяваш това копеленце да ти промени живота.На едно момче му е позволенон всичко да ти вземе, но не и волята за живот.Просто продължи на пред, знам, че те е заболяло много и че в момента за теб всички са еднакви, но съм сигурна, че ще срещнеш твоето момче, което няма да те наранява.Така че не се заричай.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на koalka
    След сериозна връзка човек иска нещо несериозно, нещо разпускащо - поне аз така се чувствах, но пък тогава си мислех, че нямах чувства към приятеля ми, но се отказа, че не е така...
    Иначе да, човек не винаги го заслужава, но пък много по-големи работи се случват на хората, които не го заслужават, по-ужасни.Явно той не е момчето за теб, не може да те направи щастлива, отношението му не е подобаващо(хах, това как прозвуча), но ме разбра.Сега може да си полвияна от това, което ти се е случило, но според мен така да се раричаш е глупаво - в един момент може да поискаш сериозна връзка, не знаеш...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Sega misli6 taka ama 6te vidi6 4e sled vreme si4ko 6te otmine i pak 6te iska6 seriozna vrazka i 4ovek koito da e do teb po dalgo vreme Spoko mila si4ko 6te si doide na mqstoto no ne pozvolqvai na nikogo da ti provalq jivota zanpred ...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Просто не вярвай на всяка тяхна дума която ти кажат .. а сама се уверявай.. И не слагай всички момчета под общ знаменател.. Не е ли това твърде голям опит.. Просто явно момчето с което си била е било недорасло за една сериозна връзка.. Има ги и такива..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Просто не вярвай на всяка тяхна дума която ти кажат .. а сама се уверявай.. И не слагай всички момчета под общ знаменател.. Не е ли това твърде голям опит.. Просто явно момчето с което си била е било недорасло за една сериозна връзка.. Има ги и такива..
    Не слагам в никакъв случай всички момчета под общ знаменател.И да,явно момчето е било недорасло...но човек се учи от грешките си.

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Любовта не е замисъл!Дори научно доказано е че тя НЕ съществува..Множество инервиращи сигнали към мозъка влияят "+" в/у самата психика и състоянието на човека.
    Защо и давате глупавия съвет,да мисли за сериозна връзка и да забрави направеното от "Глупак номер 1"?????????????
    Казваш,че другите 20 % не заслужават да бъдат наранявани,заради "Глупак номер 1",Нали?
    Сега ще ти задам въпроса-Тя заслужавала ли е да бъде наранена?Не,нали?Наранили са я много жестоко....Това се отразява в/у психиката на човек.
    АКО,следващия е от тези 20% за които ти споменаваш и ако тя не го вземе на сериозно,ще го нарани много,НАЛИ?
    Той няма да заслужава да бъде наранен,както тя не го е заслужавала.Нараняват ли те,ще нараняваш!
    =D> =D> =D> Е това беше...благодаря!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Това "никакви сериозни връзки,никакви задълбочени чувства" мисля,че не зависи изцяло от теб.Когато любовта дойде,тя не пита.Това,че някакъв глупак те е наранил по такъв начин,не означава,че и друг ще го направи.Просто го преодолей.Все пак не е единствен А и мисля,че ако срещнеш някое найстина свястно момче,което заслужава любовта ти и ти го нараниш по същия начин,като го накараш да плаща за грешките на другия няма да е никак хубаво

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Поредната с извинение.. тъпа путка... какво е виновно примерно едно момче което те обича истински се е влюбило в тебе, а ти си щяла да го нараняваш щото некъф балък те чукал и те зарязал щото ти е толкова акъла... връщай си го на него бе мама ти проста ей аман от такива като тебе..

Разбира се че не заслужава ! Обаче помисли си какво би станало ако всеки започене да се държи по тоя шитав начин ...
    Нараняват ли те,ще нараняваш!
    ОК... аз никога небих наранил човек който съм обичал ! Това което каза ме кара да мисля , че ти живееш още в първобитната ера когато всичко се е решавало по подобен начин.Ако тя нарани примерно някой и какво от това ? душевен оргазъм ли ще получи ? честно казано не мисля ... Представи си е ти утре срещнеш момиче което разсъждава по тоя начин

Това че имало много болуци както казваш да си отваря повече очите и да мисли повече с кой се събира и т.н., а това дали мене някой ме е зарязал няма никакво значение и не ми говори дали аз страдам, защото съм преживял много работи, за които тука половината ще си срежете вените така че споко твърде Психически уравновесен съм

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от razbivacha
    Поредната с извинение.. тъпа п***а... какво е виновно примерно едно момче което те обича истински се е влюбило в тебе, а ти си щяла да го нараняваш щото некъф балък те чукал и те зарязал щото ти е толкова акъла... връщай си го на него бе мама ти проста ей аман от такива като тебе..
    Хей,приятел...леко със обидите,острани изглеждаш като нискоинтелигентен деградирал палячо,какъвто най вероятно не си!
    Ще ти отговоря-НЕ Е ВИНОВНО!
    Но сега ти ми отговори-Какво е виновна тя,че има боклуци и задръстени индивиди,повече от колкото можеш да си представиш?
    Отговори директно и се ядоса,явно ти навява лоши спомени,май някой те е зарязал доста подобаващо .Такива като нея-оцеляват!Такива като теб-страдат!
    Виновна е че се забърква с такива индивиди

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от razbivacha
    Поредната с извинение.. тъпа п***а... какво е виновно примерно едно момче което те обича истински се е влюбило в тебе, а ти си щяла да го нараняваш щото некъф балък те чукал и те зарязал щото ти е толкова акъла... връщай си го на него бе мама ти проста ей аман от такива като тебе..
    Е.. тва беше супер грубо от твоя страна..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си