.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Няма значение как тя ще реши да се отнася към хората, това може да е единствено за нейно добро и да я предпази. А когато срещне Истинската любов, няма да има значение как възприема това, тя ще бъде щастлива и нищо няма да и попречи Тя просто ще знаев, че той няма да я нарани, защото я обича Тези неща винаги се усещат Пожелавам ти от все сърце да срещнеш истинската любов и да бъдете мн щастливи
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Виж, ще си затвориш сърцето - добре. Но я си помисли няма ли да пропуснеш и хубавите неща така. По-добре си чувствай, радвай се, че си способна на това. Може би носи болка, но не е ли именно тази болка онова, което ни кара да се чувстваме живи?

Imenno \/

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    В първобитната ера е нямало наложен модел на така наречената днес "любов",така че,няма как да е имало и "нещо",което да се е решавало по същия начин!Ако утре срещна момиче,което разсъждав по същия начин,ще знам,че някой се поучава от съветите ми!Ще бъда щаслив
    много добре ме разбра какво имам в предвид ... и ся се лигавиш
    А ако не си : имах в предвид че едно време ако те ударят и ти удряш . по същия начин тя постъпва само че на друго ниво.

Ако утре срещна момиче,което разсъждав по същия начин,ще знам,че някой се поучава от съветите ми!Ще бъда щаслив
    Не бих искал да съм на твое място

Ами... и аз това направих, успях да си "забраня" да чувствам и не мога да бъда наранена. Не мисли, че и това не боли, защото е гадно да нараняваш някой, който те обича. А това със сигурност ще ти се случва, щом ти ще се "изолираш". Обаче вече ми писна, а не мога да се отърва от това си "състояние", кофти си е честно казано! Може да не съм срещнала The One, обаче пак не е добре
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Хубаво е,че си решила да продължиш напред,но не бива това момче да ти проваля бъдещето.Т.е. сега си мислиш,че не искаш сериозна връзка,вярно,че е само моментно и дано не се лъжа.

Mi sled kato vednuj mi razbixa surceto ne iskax da se vlubvam pak i be6e gaden toq celia period... Ama sled vreme se opravix i sa sum si super!

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Виж, ще си затвориш сърцето - добре. Но я си помисли няма ли да пропуснеш и хубавите неща така. По-добре си чувствай, радвай се, че си способна на това. Може би носи болка, но не е ли именно тази болка онова, което ни кара да се чувстваме живи?

+1
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    ..във един измислен свят..

Re: Вече ще съм такава... !

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    И искам да кажа,че нямам нищо против момчетата,просто винаги попадам на глупаци,но го разбирам прекалено късно...

И аз съм така..Ама не мога да се контролирам и да си казвам "Не" когато отвътре друго казва.. [-o<

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Незнам...супер гадно ми е.Имам чувството,че ще го преживея много трудно.На моменти си казвам:Какво пък толкова?Да не е единствен?....и в следващия момент в съзнанието ми изплуват всички хубави моменти с него.И още по-тежко ми става от това,че на мен страшно много ми пука,а той си живее живота. Това се оказа най-ужасната ми ваканция...най-ужасния край на една прекрасна година !
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ммм.. колко време бяхте заедно?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ммм.. колко време бяхте заедно?
    Близо 3 месеца.Официално толкова...но си имахме отношения и доста преди това.

Град
    при чичо Страх
    Ох..., поправимо е.
    Според мен една връзка след 7-8-9 месеца вече става истински сериозна. Кофти е, да. Просто... излизай повече, не стой вкъщи, чети някакви развлекателни неща (книги, списания), гледай весели филми.. Ще претръпнеш с времето. И се усмихни, че си имала хубави моменти с този човек. А той ще си намери майстора някой ден, спокойно. Всичко се връща.

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ох..., поправимо е.
    Според мен една връзка след 7-8-9 месеца вече става истински сериозна. Кофти е, да. Просто... излизай повече, не стой вкъщи, чети някакви развлекателни неща (книги, списания), гледай весели филми.. Ще претръпнеш с времето. И се усмихни, че си имала хубави моменти с този човек. А той ще си намери майстора някой ден, спокойно. Всичко се връща.
    Де да беше толкова лесно... Просто се познавам и знам,че когато се привържа към някой,трудно ми минава...

Град
    при чичо Страх
    Не вярвам да си по-зле от мен *това сериозно..
    Просто ПРАВИ НЕЩО, времето да минава по-бързо..

нали знаеш че любовта не пита. :P
    и наистина гадно е постъпил с теб това момче,ама все пак живота продължава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си