- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета ако обичате...
mom4eta , ako obi4ate pritelkata si , a tq ne jelae da spi s vas za6toto smqta 4e ne e gotova bihte li iz4akali podhodq6tiq moment bez da q pritiskate dori s ideqta 4e moje dokato ste s neq da ne spite zaedno (bez da izneverqvate de)
Зависи колко време![]()
попринцип НЕ, но ако много я харесвам да бих изчакал(ама сигорно ще й изневерявам)
+1Първоначално написано от spark_94
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
що за тъп въпрос ? много ясно че да. Ако имаш чувства разбира се...
P.S вече чакам 4 месеца и не ми пречи да почакам още 3 по толкова![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от koman
ne sym momche , no ako bqh bih chakala![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
тъп си....попринцип НЕ, но ако много я харесвам да бих изчакал(ама сигорно ще й изневерявам)
SMILE FOR ME NOW
е много ясно, че бих е стига да не е 2 години де![]()
Spored men e mn hubavo ako mom4eto ne pritiska momi4eto i q iz4aka,no v dne6no vreme vsi4ki mom4eta stanaha "GOLEMI EBA4i" i se darjat super grubo
Да.
Но много зависи дали няма да се изневери от това, колко е хубава и гладка връзката и дали се чувства задоволен от връзката си..
Иначе ще дойде момент когато..
По-лесно е да те чака някой дественик като теб, отколкто някой, който го е правил.. щото вторите повече изневеряват.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ami az q 4akah 2 meseca za6toto mnogo q obi4ah i ne iskah da q prinujdavam no kato se ima predvid 4e sum vodil redoven polov jivot q pritisnah malko i skloni . Mnogo 4esto v takiva vruzki se pribqgva do iznevqra
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Evala!Ei takiva момчета повече трябва да имаПървоначално написано от koman
![]()
ми........то щом съм с нея не би било някакъв проблем да я изчакам ма все пак да не прекалява![]()
ako mnogo haresvam/obi4am momi4eto estestveno 4e 6te q is4akam nqma da se razdelqme zaradi ednoto e*ane q...![]()
хвани си по голямо момиче,там няма изчакване с месеците си знаят и на 3-4та среща си я записал в тефтерчето
![]()
а ако искаш да доиде по рано деня в които ще стане тва,просто я карай да си мисли за секс без да нахалстваш,възбуждаи,накар ай я да го желае,говорете повече за секс като цяло,ала бала,обаче не се оставяи момичето да те върти на малкия си пръст ако не ти пуска много време вече - теглиш и една дълга и широка...все пак ти си мъж и имаш нужда от задоволяване на мъжките ти потребности 1 мъж неможе да седи с месеци на сухо заради 1 момиче,тая за ква се мислии тн и тн...все пак ебането не е нищо особенно(освен ако няма любов което е мн рядко
),незнам момичетата що толко много го мислат
![]()
sam ne moga :P