.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Момчета ако обичате...

mom4eta , ako obi4ate pritelkata si , a tq ne jelae da spi s vas za6toto smqta 4e ne e gotova bihte li iz4akali podhodq6tiq moment bez da q pritiskate dori s ideqta 4e moje dokato ste s neq da ne spite zaedno (bez da izneverqvate de )

Зависи колко време

попринцип НЕ, но ако много я харесвам да бих изчакал(ама сигорно ще й изневерявам)

Град
    пловДИВ
    Цитирай Първоначално написано от spark_94
    Зависи колко време
    +1 \/
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Много ясно че да, нали трябва да. И ще изчакам този специален момент, когато тя е готова тогава

що за тъп въпрос ? много ясно че да. Ако имаш чувства разбира се...

P.S вече чакам 4 месеца и не ми пречи да почакам още 3 по толкова

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от koman

=D> =D> =D> =D> =D> =D>
    ne sym momche , no ako bqh bih chakala
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

попринцип НЕ, но ако много я харесвам да бих изчакал(ама сигорно ще й изневерявам)
    тъп си....
    SMILE FOR ME NOW

е много ясно, че бих е стига да не е 2 години де

Spored men e mn hubavo ako mom4eto ne pritiska momi4eto i q iz4aka,no v dne6no vreme vsi4ki mom4eta stanaha "GOLEMI EBA4i" i se darjat super grubo

Да.
    Но много зависи дали няма да се изневери от това, колко е хубава и гладка връзката и дали се чувства задоволен от връзката си..
    Иначе ще дойде момент когато..

По-лесно е да те чака някой дественик като теб, отколкто някой, който го е правил.. щото вторите повече изневеряват.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Асеновград, България
    Да, естествено!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Ami az q 4akah 2 meseca za6toto mnogo q obi4ah i ne iskah da q prinujdavam no kato se ima predvid 4e sum vodil redoven polov jivot q pritisnah malko i skloni . Mnogo 4esto v takiva vruzki se pribqgva do iznevqra
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от koman

Evala!Ei takiva момчета повече трябва да има

ми........то щом съм с нея не би било някакъв проблем да я изчакам ма все пак да не прекалява

ako mnogo haresvam/obi4am momi4eto estestveno 4e 6te q is4akam nqma da se razdelqme zaradi ednoto e*ane q...

Фен
    Град
    Sofia
    хвани си по голямо момиче,там няма изчакване с месеци те си знаят и на 3-4та среща си я записал в тефтерчето

а ако искаш да доиде по рано деня в които ще стане тва,просто я карай да си мисли за секс без да нахалстваш,възбуждаи,накар ай я да го желае,говорете повече за секс като цяло,ала бала,обаче не се оставяи момичето да те върти на малкия си пръст ако не ти пуска много време вече - теглиш и една дълга и широка...все пак ти си мъж и имаш нужда от задоволяване на мъжките ти потребности 1 мъж неможе да седи с месеци на сухо заради 1 момиче,тая за ква се мисли и тн и тн...все пак ебането не е нищо особенно(освен ако няма любов което е мн рядко ),незнам момичетата що толко много го мислат
    sam ne moga :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си