.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...

Няма време...Помогнете!

Та значи вчера го направих с приятела си.. но така стана че презерватива се скъса и той е свършил в мен... Един час след т'ва аз вече бях изпизла Ескапеле ... Днес обаче приятела ми каза че довечера задължително тря'а да земем и тест за бременост (за всеки случай) ... Та въпроса ми е следния... Къв тест да зема и .. Ще може ли да покаже толкова скоро след акта... (за 1-ви път ми е тази ситуация... Никога до сега не ми се беше случвало и много ме е страх) Моля ви давайте добри съвети.. и не ме критикувайте!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Щом си го взела веднага,със сигурност действа.Успокой се Нали затова е измислено хапчето
    Тест за бременност на този етап е безполезно да се прави.Ще отчита редовно най-малко след седмица след акта.(или по-точно 10 дни)
    Ескапел помага.Не се безпокой

Голям фен Аватара на mokka
    Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Щом си го взела веднага,със сигурност действа.Успокой се Нали затова е измислено хапчето
    Тест за бременност на този етап е безполезно да се прави.Ще отчита редовно най-малко след седмица след акта.(или по-точно 10 дни)
    Ескапел помага.Не се безпокой
    Права е.Еscapele deistva,Postinorite su6to...Няма смисъл да купувате тест,а и най-хубавите (визирам Sure Check) показват точен резултат най-малко един ден след закъснението на цикъла.

Град
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    Права е.Еscapele deistva,Postinorite su6to...
    Ам.. само да те поправя.. Постинор е спрян от производство и Ескапеле е на негово място ..

И аз мисля че купуването на тест е излишно..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Между другото...
    Вчера с приятела ми претърпяхме голям гаф (сещаш се).. после Ескапеле .. кутии цигари от нерви..
    Това го изрових от съседната тема....сигурна ли си,че прочете листовката?Цигарите не влияят ли на Ескапел? Прочети листовката..И не трябва да пиеш алкохол 3 дни доколкото ми е останало в ума(аз не съм пила,ама една приятелка... )

Град
    Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Между другото...
    Вчера с приятела ми претърпяхме голям гаф (сещаш се).. после Ескапеле .. кутии цигари от нерви..
    Това го изрових от съседната тема....сигурна ли си,че прочете листовката?Цигарите не влияят ли на Ескапел? Прочети листовката..И не трябва да пиеш алкохол 3 дни доколкото ми е останало в ума(аз не съм пила,ама една приятелка... )
    Цигари след Ескапеле не съм пушила(а преди да го изпия) и не мисля че ще пия алкохол... Стига всичко да се оправи...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

6tom si pila hap4eto ne bi trqbvalo da se pritesnqva6 to 6te podeistva i vsi4ko 6te se opravi.

Saglawsna sam s ostanalite.Vzemi si test za da si spokoina no sled sedmica za da ot4ete pravilno....
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Хах, на страха очите са големи, а

Няма страшно бе, лапе.
    Хапчето ще подейства, споко

И тест се прави нааай-рано 7 дена след акта, а е най-точен 2 седмици след него

Прочети листовката на хапчето да разбереш за страничните ефекти, щото накрая на месеца пак ще пишеш относно цикъла ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Асеновград, България
    Щом сте реагирали буързо значи ще има ефект. Тест сега наистина е безсмислено да правите, защото просто няма да покаже вярно. Успокой приятеля си и след около 2 седмици направете тест.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

az ne sam 4uvala za test za bremennost koito tolkova rano sled akta da ot4ita ,no de da zn ...az sam neuka do sega ne sa mi trqbvali nity Escapelle nito Sure Check ... Samo se uspokoi , vsi4ko 6e si doide na mqstoto spox Gu6nete se s gadjety izgledaite 1-2 filma zaedny pogovorete si ...int mi e sledva6tiq pat katy go praite sig. na vsqko vadene 6te proverqva dali ne se e skysal condoma , nZ sig fobiq 6e razviete i dvamata am ni6ty to tfa e hubavo ,nikoga ne moje da si TvardE predpazliv

Град
    София най-голямото село в БГ
    Мацка определено помага и на мен ми се беше случил същия гаф само че аз пих хапчето след 4-5 часа и ми подейства!
    И си ми дойде менструацията! :P Спок нямаш грижи! Подействало е! А за тест няма смисъл!

Реагирали сте съвсем навреме- това е много добре. Тест не прави по-рано от 10-тина дена след акта, защото няма да отчете правилно. Тестът е единствено за твое спокойствие, нямаш повод за тревога.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    - теб никой в нищо не може да те обвинява! виновен е Той! да се научи как се слага презерватив ако иска да е с момиче занапред!

- теста е безпредметен

- за всички много сигурни в контрацептивната сигурност на "аварийното хапче" си позволявам да напомня, че статистически достоверно след употребата му в около 1/5 от случаите все пак настъпва бременост

Град
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    - теб никой в нищо не може да те обвинява! виновен е Той! да се научи как се слага презерватив ако иска да е с момиче занапред!

- теста е безпредметен

- за всички много сигурни в контрацептивната сигурност на "аварийното хапче" си позволявам да напомня, че статистически достоверно след употребата му в около 1/5 от случаите все пак настъпва бременост
    Той не е виновен... Винаги сме предпазливи... Но просто така стана че презарватива се скъса...
    Но пък ... вчера като се видяхме ми изтърси че е дал един от презервативите (защото те бяха 3) на един негов френд и той е имал същия гаф.. Само че при него положението е спокойно, щот приятелката му пие противозачатъчни... Така де... презервативите не са били стока..

Make_Me_Laugh
    Прочети листовката на хапчето да разбереш за страничните ефекти, щото накрая на месеца пак ще пишеш относно цикъла ;д
    Прочетах ги и някой от симтомите вече се проявиха... Сега само чакам да ми дойде...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си