.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Без коментар на 15 съм дествен съм приятелката ми неще сех и аз неща се още де
    ама бритчетками която на 13 е разчекната

Пробвай да го целунеш на друго място освен по устата, или пък пробвайте да се целувате взаимно по тялото. Можеш да му пуснеш някоя друга ръка между краката както и тои на теб, разреши му да ти пипне гърдите през блузата, пробвайте да се къпете по белио или да спите един до друг полуголи за да можеш да усетиш неговата възбуда както и той твоята. Мисля, че след време ако правите това упражнение около един два или три месеца, ще бъдеш готова за истинският секс, а и няма да го държиш на сухо. С моя постъпихме по този начин, защото и аз много се притеснявах но стана. Рецептата е изпитана и от други приятелки, така че ти си на ход \/

Браво мацка така трябва да се държи едно момиче не се обвинявай, ако той го искаше щеше да те е напуснал вече и да се е е*ал с която си иска, но щом не го е направил споко

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от RedBless
    Пробвай да го целунеш на друго място освен по устата, или пък пробвайте да се целувате взаимно по тялото. Можеш да му пуснеш някоя друга ръка между краката както и тои на теб, разреши му да ти пипне гърдите през блузата, пробвайте да се къпете по белио или да спите един до друг полуголи за да можеш да усетиш неговата възбуда както и той твоята. Мисля, че след време ако правите това упражнение около един два или три месеца, ще бъдеш готова за истинският секс, а и няма да го държиш на сухо. С моя постъпихме по този начин, защото и аз много се притеснявах но стана. Рецептата е изпитана и от други приятелки, така че ти си на ход \/
    Повярвай, отдавна не сме на целувки само и единствено по устата и ръце, поставени винаги само на кръста, да речем... Вярвам и че всеки от нас е усещал възбудата на другия, поне за себе си знам, че е така, не е трудно да се разберат тези неща при момче. Притеснението ми идва май отчасти и от това, че много рядко сме имали възможност за кой знае колко близки контакти, защото не може винаги техните или ншите да ги няма... Може да си права, може след време да свикнем заедно и всичко да дойде от само себе си, но засега май ще си продължа с моята нагласа, дори и да виждам, че този начин на мислене не се приема от голяма част от хората...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Мисля, че си в правото си да изчакаш още малко.
    6 месеца не са много, навярно не сте се опознали достатъчно, че да му дадеш възможността именно той да е първия ти. Не обръщай внимание на коментарите на хората около теб, по-добре,че чакате, после ще ви е по-сладко. Нека връзката ви окрепне и се опознаете добре, а после да пристъпите към следващата част. Ако след някой друг месец ще се чувстваш готова за тази крачка, защо да бързаш сега? С приятеля ти може да се забавлявате и по други начини(по-горе казаха какви), така че не се тревожи.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

ako se obi4ate istinski lubovta vodi do sex,no koga si e tvoe re6enie v tva vinagi poslednoto re6enie e na momi4etata

Град
    Асеновград, България
    Здравей, MoOnLiGhT_ShAdOw!
    Няма нищо, ама нищо смешно в това, че не правите секс. Щом момчето е казало, че ще чака - значи ще чака. В никакъв случай не се обвинявай за това, че го държиш на "сухо". Правите секс, едва когато и двамата сте готови за тази стъпка. Много е просто.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от RedBless
    Повярвай, отдавна не сме на целувки само и единствено по устата и ръце, поставени винаги само на кръста, да речем... Вярвам и че всеки от нас е усещал възбудата на другия, поне за себе си знам, че е така, не е трудно да се разберат тези неща при момче. Притеснението ми идва май отчасти и от това, че много рядко сме имали възможност за кой знае колко близки контакти, защото не може винаги техните или ншите да ги няма... Може да си права, може след време да свикнем заедно и всичко да дойде от само себе си, но засега май ще си продължа с моята нагласа, дори и да виждам, че този начин на мислене не се приема от голяма част от хората...

Е ами тогава да речем когато сте навън, нищо не ви пречи да се поопознаете дори и облечени. С гаджето ми си пускаме ръце къде ли не под белиото, което пак е доста въбуждащо. Хайде успех отново от мен

Ами...щом имате някакви интимни контакти и имате желание един към друг, не е толкова ненормално. На 16 не си длъжна да правиш секс. Но пък ако имаш истинска връзка и обичаш и харесваш човека до себе си, няма как да няма секс...и то не защото сте длъжни, а защото това е любовта. Детските истории не са връзки.

Направете го наистина, когато си готова, когато се отпуснеш, но знай, че след време ще стане невъзможно да се отпуснеш, ако не си се отпуснала все още.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си