.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

Малко тъпо! Но моля Ви кажете ми!

Здравей те! Това за което ще ви помоля ще е малко тъпо!

Значи онзи ден! Отидох у едно момче но не помнямн мн добре какво стана! Правих му свирки но не мисля че сме се е*али! Но почти нищо не помня! Но днес забелязах че може би съм отворена!!!
    Първо възможно ли е да ме е отворил с пръст?
    Второ ако ме е отворил как дапозная?
    моля ви направете нещопо въпроса ако трябва и картинки слагайте или ми пращайте ЛС! Но трябва да разбера!

И как става тоя номер да не помниш?Ти да не страдаш от някакъв вид временна амнезия? И след като наистина не помниш,защо не попиташ момчето какво сте правили,ами трябва ние да гадаем?!?
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Град
    Варна

Re: Малко тъпо! Но моля Ви кажете ми!

вий ко правихте в тоз твои приятел,че не си спомняш да не ти е бутнал мозъка докато му лапаш или просто отиде и му го лапна верно си опасна ей

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Ей така случайно отиде у момчето на гости...и не помниш кво си правила...брех...и как става тая работа???! Нии няма как да знаем какво сте правили....Дано поне момчето помни нещо....Нйа-добре с него да говориш....Ей от ден на ден все повече се изумявам до къде може да стигне човешката глупост

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Ей така случайно отиде у момчето на гости...и не помниш кво си правила...брех...и как става тая работа???! Нии няма как да знаем какво сте правили....Дано поне момчето помни нещо....Нйа-добре с него да говориш....Ей от ден на ден все повече се изумявам до къде може да стигне човешката глупост

Повече от фен
    предполагам си се напила... питай момчето...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Abe prawi se che nishto ne e stanalo

Едва ли те е отворил с пръст...а ти защо не го питаш него ами питаш нас

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    предполагам си се напила... питай момчето...
    +1

Guest
    Абе наи вероятно си била пияна и в тоз приятел е имало 10 момчета и всички са те ебали и са свършили в теб нищо ти няма краи на темата !

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе що не наминеш и през нас ... нищо няма да правим
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    В нас
    Освен и аз да остава една заявка

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]

Цитирай Първоначално написано от {}pasno_momiche

Значи онзи ден! Отидох у едно момче но не помнямн мн добре какво стана! Правих му свирки но не мисля че сме се е*али! Но почти нищо не помня! Но днес забелязах че може би съм отворена!!!
    моля ви направете нещопо въпроса ако трябва и картинки слагайте или ми пращайте ЛС! Но трябва да разбера!
    Ми ти сама си казваш,че може би те е отворил и какви снимки искаш питай него ние от къде да знаем .... внимавай с алкохола,че не се знае къде ще свършиш..

Guest

Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    Цитирай Първоначално написано от {}pasno_momiche

Ми ти сама си казваш,че може би те е отворил и какви снимки искаш питай него ние от къде да знаем .... внимавай с алкохола,че не се знае къде ще свършиш..
    Затова ти се пишеш vodka_f

[quote="Kras4eto_lp"]Едва ли те е отворил с пръст...а ти защо не го питаш него ами питаш нас

SIGURNO I TO NE POMNI...

Abe momi4e ti me razbivash po vsi4ki kriterii.Makar tazi tvoi8a slu4ka da mi se struva poznata ama puk 4ak tolkoz da ne pomni6 dali si se ebala?!!Kakto i da.Kato iskash da razbere6 dali sa te otvorili vurvi na ginekolog i to4ka

Голям фен
    nz kvo ste praili samo 4e mn vnimavai za napred. da ne da se okaje6 maika, v skoro vreme. vyrvi i govori s nego. nosi si pistolet. ako ti kaje 4e e svyr6il v teb, go zastrelqi. dano ne si bremenna . uspex
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Shumen
    o0o0o0o0o boje
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

хахаххаха е как така не помниш,напила ли си се? хахахах И как разбра че си отворена? хахахах детска му работа
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    посети гинеколог а преди това поговори с момчето...
    ..точка
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    хахаххаха е как така не помниш,напила ли си се? хахахах И как разбра че си отворена? хахахах детска му работа
    Абе под отворена явно няма в предвид буквалния смисал! Пита дали вече е ларж може ли да се прави на отрворко в женски род
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Абе под отворена явно няма в предвид буквалния смисал! Пита дали вече е ларж може ли да се прави на отрворко в женски род
    не,не,не...

Град
    Русе
    Явно си била пияна.Възможно е да те отвори с пръсти.Ти не може да разбереш.Най-добре питай момчето какво сте правили/ако то помни/Ако не помни върви на лекар,защото може да стане лошо.....

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ами ако чувстваш празнота отдолу знаеш извода кЪф е Сега според повечето мнения на женЪта вече си голяма и зряла

Едва ли сте правили секс, щом не си спомняш. но не се напивай така като животнооо..Това няма да свърши на добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си