- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко тъпо! Но моля Ви кажете ми!
Здравей те! Това за което ще ви помоля ще е малко тъпо!
Значи онзи ден! Отидох у едно момче но не помнямн мн добре какво стана! Правих му свирки но не мисля че сме се е*али! Но почти нищо не помня! Но днес забелязах че може би съм отворена!!!
Първо възможно ли е да ме е отворил с пръст?
Второ ако ме е отворил как дапозная?
моля ви направете нещопо въпроса ако трябва и картинки слагайте или ми пращайте ЛС! Но трябва да разбера!
И как става тоя номер да не помниш?Ти да не страдаш от някакъв вид временна амнезия? И след като наистина не помниш,защо не попиташ момчето какво сте правили,ами трябва ние да гадаем?!?
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
вий ко правихте в тоз твои приятел,че не си спомняшда не ти е бутнал мозъка докато му лапаш
или просто отиде и му го лапна
верно си опасна ей
Ей така случайно отиде у момчето на гости...и не помниш кво си правила...брех...и как става тая работа???! Нии няма как да знаем какво сте правили....Дано поне момчето помни нещо....Нйа-добре с него да говориш....Ей от ден на ден все повече се изумявам до къде може да стигне човешката глупост![]()
Първоначално написано от Maimunche_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
предполагам си се напила...
питай момчето...
Abe prawi se che nishto ne e stanalo![]()
Едва ли те е отворил с пръст...а ти защо не го питаш него ами питаш нас![]()
![]()
+1Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Абе наи вероятно си била пияна и в тоз приятел е имало 10 момчета и всички са те ебали и са свършили в теб нищо ти нямакраи на темата !
![]()
![]()
![]()
Освен и аз да остава една заявка![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Затова ти се пишеш vodka_fПървоначално написано от vodka_f
![]()
![]()
![]()
[quote="Kras4eto_lp"]Едва ли те е отворил с пръст...а ти защо не го питаш него ами питаш нас![]()
SIGURNO I TO NE POMNI...![]()
![]()
Abe momi4e ti me razbivash po vsi4ki kriterii.Makar tazi tvoi8a slu4ka da mi se struva poznata ama puk 4ak tolkoz da ne pomni6 dali si se ebala?!!Kakto i da.Kato iskash da razbere6 dali sa te otvorili vurvi na ginekolog i to4ka![]()
nz kvo ste praili samo 4e mn vnimavai za napred. da ne da se okaje6 maika, v skoro vreme. vyrvi i govori s nego. nosi si pistolet. ako ti kaje 4e e svyr6il v teb, go zastrelqi. dano ne si bremenna . uspex
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
o0o0o0o0o boje![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
хахаххаха е как така не помниш,напила ли си се? хахахах И как разбра че си отворена? хахахах детска му работа
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
посети гинеколог а преди това поговори с момчето...
..точка![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
не,не,не...Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно си била пияна.Възможно е да те отвори с пръсти.Ти не може да разбереш.Най-добре питай момчето какво сте правили/ако то помни/Ако не помни върви на лекар,защото може да стане лошо.....![]()
![]()
![]()
Ами ако чувстваш празнота отдолу знаеш извода кЪф еПървоначално написано от ubuntu
Сега според повечето мнения на женЪта вече си голяма и зряла
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Едва ли сте правили секс, щом не си спомняш. но не се напивай така като животнооо..Това няма да свърши на добре.![]()