Цитирай Първоначално написано от Madness
Тъпо е да обвиняваш,укоряваш и съдиш"чукащите се"...Кво ти пука на колко са се проеб.али другите?На 12,на 13...?

Колкото до тебе и приятеля ти,6 месеца не са малко,не са и толкова много.Щом не искаш-недей...
Имам една приятелка,която вече ходи с момчето си 12+ месеца и не са стигали до такива неща И са на по 16/17...
Ами и аз нещо такова имам предвид. Той ми е първият приятел, знам, че много държим един на друг и искаме да сме много време заедно, но това не е причина все пак да се хвърля на първия появил се, нали? Още повече, аз си смятам, че дори 6 месеца хич да не са малко за повечето, които си хващат някой само за да го зарежат на другия ден, но като се замисли човек, половин година не е и кой знае колко, особено на фона на всички други... А и аз съм консервативно настроена донякъде, иска ми се, ако ще правя секс с някого, самият той да осъзнава колко важно е за мен това, как това не е само физическо, но и психическо и душевно изживяване за мен... За 6 месеца все още не мога да се доверя чак толкова напълно на някого, който и да е...