- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснително
Дойде ми за 2ри път този месец.Принципно имам редовен цикъл,и не мога да си обясня това....Някой знае ли в следствие на какво може да се получи така и опасно ли е?
Защото си на 14 и сигурно ти идва от скоро като станеш по-голяма ще се орпави споко![]()
от де разбра че е на 14....тва че ника и заваршва на 14 не значи че е на толкоз lolПървоначално написано от razbivacha
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Абе всъщност от горе-долу 3 години някъде ми идва.Ноо досега подобно нещо не ми се беше случвало.Първоначално написано от razbivacha
ponqkoi pat se polu4ava vsledstvie a stres,pritesnenie i t.n.Spokoino ne e ne6to stra6no.
Moje da se e polu4ila nqkoq anomaliq kakto kazaha po-gore ot stres,pritesnenie i t.n. idi na lekar,za li4no uspokoenie.Spox ni6to ti nqma!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
mhm moje da e stres pritesnenie uplaha moje i ot vremeto koeto e nai veroqtno neznam nesym jena ama taka si mislq i taka znam
LIVERPOOL FOREVER !!!
Няма от какво да се притесняваш,случва се понякога-на мен съшто !
Na men ne se e slu4valo, no sam 4uvala 4e se sluu4va ponqkoga i nqmqa ni6to str6no....![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Сигурна ли си,че не е кръвоизлив?Върви на гинеколог...![]()
2 пъти този месец какво ще рече? И на мен за 1 календарен месец ми идва по 2 пъти...........Дай го в дни, изчислено от началото на предната ти менструация до началото на сегашната.
Taka e.Syshto pri smqna na klimata i taka natatykПървоначално написано от gavro64eto
![]()
През колко време и нормален мензис ли бяха и двата пъти? Може втория път да е било прокървяване по време на овулация, а не мензис.