.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен

Притеснително

Дойде ми за 2ри път този месец.Принципно имам редовен цикъл,и не мога да си обясня това....Някой знае ли в следствие на какво може да се получи така и опасно ли е?

Защото си на 14 и сигурно ти идва от скоро като станеш по-голяма ще се орпави споко

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от razbivacha
    Защото си на 14 и сигурно ти идва от скоро като станеш по-голяма ще се орпави споко
    от де разбра че е на 14....тва че ника и заваршва на 14 не значи че е на толкоз lol
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от razbivacha
    Абе всъщност от горе-долу 3 години някъде ми идва.Ноо досега подобно нещо не ми се беше случвало.

ponqkoi pat se polu4ava vsledstvie a stres,pritesnenie i t.n.Spokoino ne e ne6to stra6no.

Град
    ПрИ Теб
    Moje da se e polu4ila nqkoq anomaliq kakto kazaha po-gore ot stres,pritesnenie i t.n. idi na lekar,za li4no uspokoenie.Spox ni6to ti nqma!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

mhm moje da e stres pritesnenie uplaha moje i ot vremeto koeto e nai veroqtno neznam nesym jena ama taka si mislq i taka znam
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Няма от какво да се притесняваш,случва се понякога-на мен съшто !

Na men ne se e slu4valo, no sam 4uvala 4e se sluu4va ponqkoga i nqmqa ni6to str6no....
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Сигурна ли си,че не е кръвоизлив?Върви на гинеколог...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    2 пъти този месец какво ще рече? И на мен за 1 календарен месец ми идва по 2 пъти...........Дай го в дни, изчислено от началото на предната ти менструация до началото на сегашната.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от gavro64eto
    ponqkoi pat se polu4ava vsledstvie a stres,pritesnenie i t.n.Spokoino ne e ne6to stra6no.
    Taka e.Syshto pri smqna na klimata i taka natatyk

като станеш по-голяма ще се орпави споко

През колко време и нормален мензис ли бяха и двата пъти? Може втория път да е било прокървяване по време на овулация, а не мензис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си