- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем.
Такаа значи проблема ми може да е вече раучаван но нещо не намерих такива теми.
Та проблеми е сжързан с 3-ма човека-мен, един приятел и приятелката му.
Та стана така че когато първият път се видяхме с неговата приятелка нещо стана м/у нас. Тогава леко се пошегувахме и ни хареса. Той много ревнуваше мисля но това беше целта. Та сега дойде момента в който нещата между мен и нея леко се задълбочиха. Аз не искам нищо повече от удоволтвие и хубави моменти, а и тя ги получава от мен.Хубаво ни е заедно само, че да не забравяме и него. Той я харесва според мен но я иска само за себе си, държи се зле с нея и я използва само като с*кс играчка. Извинявам се за израза ама е така![]()
Та на нас кат сме насаме ни е хубаво с нея, само че тя го обича и него, а аз не искам да късат щот ми е един от най-добрите приятели, и ако скъсат ще стане много кофти за сички, най-вече за мен щот ще трябва да се раздвоявам между добър приятел и хубави моменти. Аз правя сичко по силите си за да я убедя да не го напуска но тя май не иска да ме слуша и казва че със секи ден сичко ставало по-лошо.
Моля ви кажете какво да правя???Да спирам ли с опитите да не се разруши връзката им и да си караме с нея тайно или тя да къса с него и аз да трябва да избивам между двамата, кое не е много добре понеже са и съседи.Айде майни моля ви са кажете ко да правя![]()
![]()
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
извинявай![]()