- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заради кое е с мен.... ? :(
Здравейте
Значи ето го и моя проблем ... Ходя с едно момче близо две седмици.(преди да другним дълго време се зарибявахме) Много го харесвам и искам да се задържим дълго време,но си мисля че е с мен само заради "едното ебане" както се казва...Не сме го правели все още,а и нямам намерение да му пускам скоро... та проблема ми е че незнам как да разбера дали иска да е с мен защото ме харесва наистина или заради секса (за да се отказвам от него докато е време)незнам как да го попитам... страх ме е да не ме излъже и аз да му повярвам...оф незнам какво да правя...
Дайте съвети ...![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
ами кажи първо по на колко години сте поне![]()
ами аз на 15,а той на 17
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
искам да ме посъветвате какво да направя или какво да му кажа не да ми кажете какво ще стане.... !Първоначално написано от SWASTICA
Ем виж ся според мене за тая възраст 2 години е добра разлика.. ами пробвай го бе приложи му малко трикове от ваще женскитеПримерно ако е регнат в някой сйте за запознаства направи си един акаунт със снимки на някоя готина мацка по-разсъблечена да е и почни да му пишеш от там... некфи намеци такива работи тестваи го просто :P
еми наистина не му пускай щом не искаш,ако те остави заради това е ясно , че не си заслужава![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Toi ako e s tebe samo saradi sex bi trqbalo da ti pravi razni nameci?Govorili li ste si po taq tema??![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ами не ... много е миличък (те всички са така отначало де...) но на рд-то му бяхме малко пиинали и двамата(и останалите разбира се)и бяхме в една от стаите само двамата целувахме се...(беше заключил стаята...Първоначално написано от Cool_Bitch
) и се беше над***ел ... Казах му да спрем и да отидем при останалите...и така и направихме...затова сега незнам какво да си мисля
Ami s vremeto 6te razbere6 az ne pusnah na moq 6 mseca i vapreki tva ne me ostavi ot tva pove4e dokazatelstvo nz, 6te mu pusne6 kogato na tebe ti se izka i ti re6i6 ako e s tebe vapreki tva zna4i si4ko e ok..... :P
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
em zavisi ako e nqkoi pubertet mn qsno 4e 6te iska porednata broika p1k ako e svesten vi pojelavam samo kysmet v lubovta![]()
NqKoI HoRa KaZvAt 4e IsKaT Da KuPqT SvEtA........No Az Ne Go PrOdAvAm
Само времето ще си покаже.Ако постоянно те подтиква да го правите,значи е заради секса с теб.
Ami ne znam dali sum v greshka ,ama ako te e zaribqval tolkova dulgo vreme(zavisi kolko) ne mislish li che e ne6to poveche ot sex. Smisul ako beshe samo 4uk i beg edva li bi se staral tolkova vreme za ednoto 4u***e
Spored men de![]()
A ti za6to si misli6,4e e za ednoto 4ukane? Dal li ti e povod da si misli6 taka,ili po princip prosto se pritesnqva6? Poqsni malko.A pak tova,4e i pravi nameci za seks,ne e garanciq,4e e s neq samo zatova,normalno e da iska seks![]()
Estestveno oba4e 2 sedmici sa tvarde kratak period za da razbere6
Da naistina tova ne e granciq,4e e s tebe samo zaradi seksa,normalno e da iska da go pravite...az kogato za prav pat si hvanah seriozen priqtel bqh samo na 14 i toi o6te po4ti v na4aloto mi govore6e za sex...napravihme go sled 3 mes,a posle vrazkata ni prodalji 2 god.Tai4e umnata![]()
Алоуууу смени си аватара![]()
Прави,каквото искаш ти. Времето ще покаже. Не задавай излишни въпроси,на които лесно може да се излъже,пусни се по течението.. той ако е с теб за ебането.. ще си проличи от самосебе си ,повярвай![]()
Smile!?