- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- рд на гаджето
кажете ми плс оригинален подарък за прителят миние ходиме от скоро и не го познавам много добре и незнам какво да мъ взема . той сега на 31ви има рд и съм много затруднена , едвам му избрах подарък за Коледа но сега за нова година незнам какво
![]()
I love walking in the rain because no one see I'm crying ....
ами вземи му някоя гривничка,обица(сребърни ест..)...и някои сувенир или парфюм ...
![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
ми аз за коледа му взех сребърни обички с черен камъкама сега вече нямам идея какво даму взема. мисля да е нещо щуро и оригинално амам нз какво
![]()
ама тия боксерки да не ги приеме като някъв намек![]()
ее браво е тва е мн яко със сладурскитв боксерки \Първоначално написано от nestle
/ ...за това не се бях сетила
...иначе аз подарих едни прашки
за майтап де
Но може и някаъв сувенир де..има ги за всякакви случаи+една гореща целувка-това стига
![]()
\
/
ама какво да е това сувенирче? дайде идея за нещо на което яко да се смееПървоначално написано от slim4e
![]()
Първоначално написано от ruso_angelche
![]()
идеяя..ами на мен ми подариха една кутия и вътре имаше презерватив,цигара,едно шишенце с водка(май-нз защото вече я бяха изпили
![]()
)и още нещо ама не си спомням
и отгоре пишеше за краен случай
...ако ли не просто попитай в магазина за твоя повод-изненада и смях и те ще ти препоръчат
иначе..може с някоя фр да отидете в сексшоп и вземете една надуваема кукла
![]()
![]()
![]()
..
![]()
..е това вече е смях..
![]()
... не знаеш какво имаш,докато не го загубиш..
аа даПървоначално написано от slim4e
е сега ще подаря на приятелят си надуваема кукла
![]()
я кажете какво мислите за една Лула да му взема?
![]()
Първоначално написано от ruso_angelche
ммммм...какво ще праи с тая лула..най-добре си е в магазина..питай и ако ти хареса нещо взимай-кажи,че е за гаджето и готово
ако ли не вземи една голяма яка плюшка(ама някаква яка
)..ии..абе тва стига
![]()
... не знаеш какво имаш,докато не го загубиш..