.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

въпрос за обувки

Търся си обувки- модел подобен на кубинка, но с подметка- ниска платформа, без грайфер... Все по- често виждам хора по улицата с такива обувки, но не мога да намеря магазин, в който да се продават. Ако някой има идея, бих била много благодарна да сподели.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]

Re: въпрос за обувки

Цитирай Първоначално написано от note_to_self
    Търся си обувки- модел подобен на кубинка, но с подметка- ниска платформа, без грайфер... Все по- често виждам хора по улицата с такива обувки, но не мога да намеря магазин, в който да се продават. Ако някой има идея, бих била много благодарна да сподели.

Звучи сякаш казваш, че кубинките нямат подметки! =D

Иначе...де да знам...и аз съм виждала подобни обуща...ако намериш познат или приятел с такива обувки, го питай откъде си ги е взел...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Re: въпрос за обувки

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от note_to_self

Звучи сякаш казваш, че кубинките нямат подметки! =D

Иначе...де да знам...и аз съм виждала подобни обуща...ако намериш познат или приятел с такива обувки, го питай откъде си ги е взел...
    Ако имах кого да попитам, вече щях да съм го направила. Мерси все пак

Подобни на тези

Супер фен Аватара на Exothermic
    Каза ,че виждаш все по-често хора с такива,ами
    попитай някой от тях.
    Няма ли подобни в Горгон...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Цитирай Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
    Каза ,че виждаш все по-често хора с такива,ами
    попитай някой от тях.
    Няма ли подобни в Горгон...
    Не мога да седя цял ден на улицата, с надеждата, че ще мине човек с такива обувки . Вие бяхте последния ми шанс, но явно нямам късмет.
    В Горгон не съм виждала...

А що не искаш нормални кубинки ?
    Ако си от София, преди няколко месеца виждах такива обувки тип кубинки по Граф Игнатиев и Пироска.
    Ако имаш някой познат, работещ в армията - може да помолиш да ти вземе, ама лошото на войнишките кубинки е, че са с доста некачествена подметка (не е от най-дебелите) и са без бомбе.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    А що не искаш нормални кубинки ?
    Ако си от София, преди няколко месеца виждах такива обувки тип кубинки по Граф Игнатиев и Пироска.
    Ако имаш някой познат, работещ в армията - може да помолиш да ти вземе, ама лошото на войнишките кубинки е, че са с доста некачествена подметка (не е от най-дебелите) и са без бомбе.
    Обаче пък топлят ужасно много през зимата...но да, подметката е шит, защото 6 месеца ходене с нея и е яут...поне да се разлепяше, тя се цепи!Войнишките кубинки са за хора като мен, които не могат да си купят някви други, що годе свестни кубинки...
    Иначе точно този тип дето е показала авторката на темата има една моя съученичка, каза, че ги е взела от Витошка някъф магазин...потърси някъде там, по главните "шопинг" уилици!

(баси кифленското изказване блъ...)
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    На мен от това тъпо бомбе ми измръзват пръстите на краката, ама карай.

Такива подобни обувки имаше по едно време в един магазин около Попа. Вървиш по бул. Васил Левски минаваш Попа и... магазинът е зелен и лъскав. Но не гарантирам да има и да са точно това, което търсиш.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мерси на всички за отговорите. Утре ще потърся и ако не намеря ще се примиря и с кубинки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си