- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Няколко парфюмчета - Мнения
Здравейте : ) Искам няколко мнения за няколко мъжки парфюма.
1. Galeria Ego Bas
2. Str8 Desert
3. Tesori d`Oriente Guajaco wood
Ползвали ли сте някой от тях ? Доволни ли сте. И кой най-много ви допада : ) Хайде момчета и момичета спешно е : ) Благодаря ви
ami 1 i 2 ni6to ne mi govorqt streita ba6ta mi go e imal haresva mi do kolko0to razbiram ot parfiomi de(za6toto priznavam si v tova ne mi e silata) i sam go podarqvala na pritelqt mi i toi go haresva![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Мене по скоро ме вълнува както мислите за другите 2 парфюма Galeria и Tesori : ) Благодаря ти за мнението![]()
еми за галерията мога да ти кажа, че е много добър(даже същия подарих на 1 фр за Коледа), а що се отнася до другия не мога да гарантирам![]()
Galeria![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
неПървоначално написано от Vasiprasi
No matter where you go, there they are...
Галерия Его определено![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
oba4e vse pak zavisi ot mn ne6taПървоначално написано от extreme_
1.ot povoda
2.nai-ve4e ot sobstveniq ti vkus
..........................
Tesori d`Oriente e mnnnn mnn qk![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Ami v momenta izpolzvam C-THRU Ametist (Lilavata upakovka) i sam mn dovolna!Mn traen parfum a priqtno damsko uhanie![]()
SkrOmNoSTaA e Ka4eSTvO,KoeTo PriTeJaVaT TeZi,KoiTo NqMaT DrUgi Ka4eSTvAaA ! :P
Str8 червения е мн подходящ за млад човек.
На Tесори мога да коментирам само лусионите за тяло - страхотни са,като миризма и ефект.
Smile!?
2рия нищо не ми говори като че лии ако трябва да избирам между останалите два, бих избрала Галериа
![]()
Галерията е върха![]()