- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За студентите
Студентите имат ли такава зимна ваканция ?
Имат естествено.....Аз съм в такава....
Започват на 21.12 и свършва или на 2.01 или на 06.01 зависи кога ти почват лекциите преди сесията....
Друго да искаш да знаеш....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Имаме, да, малко коледна- предсесийна ваканция![]()
нашата се води от 24.12-02.01 защото в нашия университет се учи и събота и неделя![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Имаме и тя ни е единствената![]()
Междусеместриална нямате ли бре.....Това си е бати бича....А пък аз си мислих че аз имам най-гадната програма на цялото земно кълбо.....Първоначално написано от Master_88
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Зависи дали учиш редовно или задочно, ама то баси ваканцията - учиш за изпити, освен ако ги минеш всичките без поправки, чак тогава може да си отдъхнеш до следващия семестър
Естествено че имаме. 24.12 - 02.01.
Има и междусеместриална разбира се, а ако си направиш нещата като хората и цялата сесия може да ти бъде ваканция и да си я направиш над месец![]()
Говорейки за идиотщини...нас ни карат да отучваме 3ти Март. Е лично за мен това е национална обида и досега за 3 години нито веднъж не съм присъствал на въпросното отучване![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Нашата пък е по-голяма: 24.12-7.01. После следва една седмица подготовка за сесия, която е свободна за прилежни студенти, които са заверили (например аз). Междусеместриална има само за тези, които си вземат всички изпити; за останалите тази седмица се превръща във февруарска поправителна сесия.
![]()
Други ваканции няма.
а ся е момента да питам какво е това задочно учене... отиваш само на лекциите и учиш в къщи ли?
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.