.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

По колко време ...

Искам да попитам по колко време учите.Не е зле да кажете и кой клас сте! Защото аз уча много и вече даже мама ми се чуди!Кажете вие
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Аз съм 10-ти и времето,за което уча зависи от дължината и трудността на урока между 30-60 минути.Иначе задачи по математика някои път пиша по 1 час и повече

Ми зависи...понякога уча по 1 час....някой път и по 4 много зависи от това дали съм чела предишните уроци.....а някой път не уча
    ps. 11 клас съм

Ami v 11 klas sam ama ne u4a mnogo daje voob6te ot vreme na vreme sqdam primerno za 1 4as i stiga tolkos ili ponqkoga izmejdo drugoto poglejdam ne6to.
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Аз съм 10 клас и почти не уча.. от време на време сядам за по 30-40 минути

еми аз пък съм 9ти и не отделям повече от 1 час от ценното си време за учене

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Зависи от това колко имам да уча 1-2 часа Десети клас съм :P
    >>> House Music <<<

11 клас съм и не пипам по нищо.Само когато ни предстои класно или контролно отделям по 1h. за да си направя пищови..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ми 7 клас съм и уча по най-малко 3 часа(общоза всички предмети)! Понякога ми се е случвало да уча по 5, 6 часа, скъсвам се от учене, особено като имам да пиша съчинения, есета или пък имам да уча по разказвателните предмети.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ми различно,най-много преди контролно или класно,ама гледам навреме да ги уча нещата,че кат станат мн уроци стаа кофти.
    btw.8 клас съм.

Голям фен
    8ми-подготве в езикова уча 3-4 часа през седмицата ,събота и неделя понякога и повече,иначе просто не мога да си науча...и всъщност пак ми казват ,че не уча достатъчно Според мен по-важно е не КОЛКО учиш а КАК!Ако само блееш в прозореца може и 10 часа да учиш,и нищо няма да си научил...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

7 клас съм и най-много съм учил 2 часа.. тва си беше безнадежден случай щяхме да прайм контролни по 3 предмета..пък обикновено 20мин
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    То от много фактори зависи колко време уча:
    - по какви предмети имам да уча..
    - колко имам да уча..
    - дали имам желание да уча..
    7 клас съм
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    малко са предметите, по които не мога да си науча в училище, докато дойде часа, ако уча пиша нещо по БЕЛ или по немки за половин-1 час...иначе задачите за курса по математика си ги решавам доста часове...12 клас, езикова
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

аз съм 6 клас и уча max по 30 min
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    в 8ми клас учех по 5 часа,че понякога и повече.ужасно много..и то английска,защото съм в английска гимназия,пък и ми харесваше.Сега съм 10ти и на ден ми се събират около 15-30мин,понякога и много повече.зависи от предметите за селдващият ден
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    9 клас - ако уча....30 минути стигат за всичко ама когато имам география 30 са само за нея
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Голям фен
    8ми клас съм,езикова гимназия.Уча средно от 2 до 4 часа.Но от много неща зависи понякога уча и по 1 час ,а понякога и 5
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Аз съм в музкално и свиря през повечето време....от училище нищо не барам

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Карнобат
    Ми аз съм 9 клас и почти съм спряла да уча стигат ми 30-40 минути и затова нищо незнам...Много съм се отпуснала
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Супер фен Аватара на Exothermic
    В девети клас съм,относно колко време уча,
    зависи от програмата,но обикновено не повече от час и половина два.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Ами 8 клас в езикова гимназия съм и имам основно по английски(щото съм английска паралелка) и уча обикновено от 1-3 часа,а по бел и математика общо по 1 час...голяма мързелана съм

Град
    Pink Paradise
    Обикновено не уча в нас, защото слушам в час и може да се каже, че там научавам всичко. Когато имам нещо по-дълго за писане по математика или английски, тогава се занимавам у нас.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: По колко време ...

Цитирай Първоначално написано от M!M!T()
    Искам да попитам по колко време учите.Не е зле да кажете и кой клас сте! Защото аз уча много и вече даже мама ми се чуди!Кажете вие
    Въххх...а моята пък се 4уди кога съм успяла да нау4а,щото тя никога не ме вижда да у4а

Тааа...еми 7 клас съм...зависи от трудността на домашното...но попринцип,когато сме в у4ебно време(а не във ваканция,защото тогава у4а по 40 мин. най-много)...като се прибера от у4илище(към 13.30)1то нещо,което правя е да си нау4а.Дори не обядвам...не мога да ям спокойно,докато знам,4е имам недовършени зада4и. ...Та от 13.30 до към 17.30-18.00...понякога ми се е слу4вало да у4а и до 18.30-19.00 А майка ми се прибира в 20.30-22.00....е как иска да ме види да у4а бе?! ...Ама не разбира като и обяснявам...

То това до 7 да уча не е нищо ! Ще дигна банкет ! Уча поне до 9 ! Случвало се е и до 12 Когато ми е повече пък и мойте учители незнаят какво искат ! Само не се плашете
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си