- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По колко време ...
Еми 8-ми съм и само си пиша домашното. Не уча, само каквото съм запомнила в час и повечето ми оценки са на бафтаСамо по английски съм по-сериозна, защото ми е любимият предмет (заедно с музиката, изобразителното и физкултурата
)
По английски - ако имаме текст за учене (понеже на края на годината имаме изпит по английски) - го уча, ако нямаме-само си пиша домашното.
![]()
Pure white
Аз съм 10ти клас и по принцип уча в училище...докато учителя предава урока......а в къщи само си пиша домашните(продължителност а зависи от обема домашните)....В къщи уча само пред контролни....и ми отнема не повече от 2 часа(за предмет)...Иначе доста време отделям само за английския (поне по час на ден, нои често и повечко), защото мн държа на този език...а и хода на уроци и от там ми дават доста за домашно....
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
За ученето няма време.Може да е 30 минути,но и 5 часа...зависи![]()
Принципно попивам всичко,докато даскалите го пеят,а после вкъщи
доучавам останалото,естествено ако не ме домързи![]()
8 клас съм,подготве,тъй като все още почти нищо ново не сме взимали покрай тия стачки,не уча много щото ги помня нещата от 7 клас...най-много по френски за 2-3 часа,ама най си зависи колко думи сме взели...ама като цяло не ми се налага да уча много,по-скоро само пиша домашни :P
8 клас съм - уча по няколко минути на ден, освен когато нямаме контролни - тогава по 1 час. btw уча в Първа АЕГ.
най-много 2 часа..ноо рядко..обикновено по 40 минути![]()
.!.
Аз съм 6 клас и уча по 1 час.А ако имаме контролно или тест уча по час и половина или 2 часа.
По десет минути. Изключения правят контролните, когато полагам нечовешки услия и по някакъв начин усявам да задържа вниманието си повече от половин - един час. Но аз съм особено случай и не вземайте пример от менАз не изпитвам практичекста нужда да уча, тъй като слушам внимателно в час и повечето неща научавам тогава - когато сава въпрос за разказвателни предмети. Граматиката по езиците, също. Схаващам след три примера, не повече. Формули .. пишат се по пет пъти и за готови - т.е още докато даваме примери по физика и математика аз ги знам. Значи съвета ми към всички е след като ви приемат в гимназия/техникум след седми клас, да си избирате специалностите (най-късно в десети) и да спрете да учите по всичко! Имайте си там три предмета, четири и си учете по тях.
Memento moriendum esse!
8ми клас съм в НФСГ .. аз понякога дори не се сещам, че имам да уча ...Първоначално написано от M!M!T()
но да кажем, че когато е наложително, уча по 10 мин , когато имаме контролно (по което неможе да се препише :P ) по 1 час най-мн ... нз![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Az ucha samo otgore,otgoreShoto povecheto go zapomnqm v daskalo
I f kyshti samo go pripomnqm;] Moje bi chas-chas i polovina..
6-ti klas i u4a za okolo 2-3 4asa po vsi4ko koeto imame na sledva6tiq den