- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписвате ли?
Да...
Математика
Немски
Биология
История
Физика
Литература
![]()
Математика, химия, физика, немски, биология .... спирам да изброявам, Не преписвам само по история, български, английски и ИТЕ, защото те са предметите, които ми трябват. Другите да си ги врат в гъза![]()
Memento moriendum esse!
Да,преписвам.![]()
По литература,история,физика.
Главно по физика,защото тя държи всичко да се казва на нейния език,с нейните думи,което е доста трудна за запомняне и учене.Ако някой го каже по начина,по който го има в учебника тя изпада в истерия и намаля оценката.
Постоянно повтаря:"При мен никой не смее да препише,защото ще го хвана".Как самичка си се лъже обаче,с нетърпение очаквам да свърши годината,тя да се пенсионира и да й изпищя:"Преписвах,бе чанто.Всичко,всичко,всичко" ... :P
Стремя се да не преписвам много, ама... на всеки се случва, така де особено по химия.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
prepisvam vseki boji denpo seki predmet po4ti v p1rvite klasove ot men prepisvaha sega e moe vreme da prepisvam
![]()
Да.
По неща, които не представляват особен интерес за мен..в училище бяха доста сега за щастие са по-малко...като се замисля май само " Административно право и процес " .
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
epa az za utre sum si podgotvil edin roman za prepisvane po literatura 4e imam klasno po literatura i 6a mukna tuhlata da prepisvam nz za vas
Da prepisvam. Vinagi kogato se nalaga, no nai 4esto po matematika. :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
не преписвам от учебника, по простата причина, че съм яко некадърна и винаги ме хващат. Преписването от съученик / подсказването ...е тва вече го владея прецизно.
Прибягвам до тези методи ако наистина супер много ми трябва добра оценка. Предпочитам заслужена тройка, отколкото със 200 мъки да ми пишат пет, ама някой да ми софлира всяка дума и следващия път ако ме изпитат, да не знам нищо.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Старата система...Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Да, преписвам.
и аз преписвам,най-много по разказвателните предмети,най-много по
физика и химия,днеска връщаха контролни по химия и имам шестица благодарение на един зубър който седи зад мене и на добрия стар учебникистината е,че всеки преписва малко или много-неизбежно е
оуу при мен е задължително преписването.. подсказването..колективнат а работапосле ни разбират ма какво да ни правят...
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
У нас не сядам да уча ... но в часовете винаги внимавам (почти винаги ) и когато правим нещо като контролно или класно .. ако не знам нещо по въпроса преписвам но ако знам пиша това което ми е в главата ... ( и съм си патил .. щото по някога там няма нищо )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
xah redovno prepisvam domashnoto po mathe i bg po drugo ne prepisvam xahh shtot nqma po ko drugo ;]samo mejdu4asieto celiq kals prepisva ot zubara
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
преписвам,преписвам и то по много и по всичко(почти де-по литература си уча,а по физика не смея,че е тая нашата е ЗЛО) хаха майстор съм в правенето на пищови![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Ами преписвам ... най-често по математика, икономика ...
[b][i]Je t'aime au-del
Не минава контролно без преписване или пищов! Ето и днес имах тест по биология и си сложих пищови при химикалките .. всеки път там го държа![]()
![]()
kogato moga prepisvam kogato ne moga ne prepisvam![]()
Вчера имах тест по география и естествено препих всичкоиначе често преписвам по немски,история биология и т.н
![]()
Няма от кой. аз съм най-редовната която сяда да чете от класа ми!![]()
Да..най-вече по математика и география..
Преписвам когато и по каквото мога.
Добрите приятели си ближат раните,а на-добрите се правят,че нищо не е станало.