- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписвате ли?
лелеее госпожатаа по географияя ... нааай-добрата госпожаа ... по време на теста дава 1 минута да гледаме от учебника а и често излиза от часа - един господ знае за кфо... пък човек тряя да е луд да не преписва щом му се отдаде възможност :P
дамПървоначално написано от smotano-f
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ето защо седиш с мене...Първоначално написано от krisi_l@loka
![]()
Всъщност преписвам от тоя идиот и от още няколко.Смея да твърдя,че рядко препесвам![]()
хохохо аз знам за кфо госпожата излиза ма няма да ти каажааааПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз пък по всичко преписвам,само без по английски щото там госпожата е многогадна за такива неща и си има мноо правила,ако не се спазват...А по математика също не преписвам щото тая ми е класна и е адски зла
![]()
![]()
![]()
![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
хах не ти завиждамПървоначално написано от BuBs
наща госпожа по английски е доста добра душица
на теста седехме 3 момичета на чина
хах и тестовете ест бяха група А и група Б ... ии ние по някфа "случайност" всички бяхме група А
![]()
![]()
а госпожатаа дори не забелязаа ... даже наскоро я обидихме че излезна от часа ии ... директории ... глупостии ...
![]()
Хихи и аз преписвам по всички предмети само не по химия,щото като не си доволен от оценката си може да отидеш на поправка.Дават ти се други задачи от същия материал и ако изкараш по-висока оценка даскала пише нея,не по слабата.Най-много обичам да преписвам по литература,щото си пиша анализите на листи и втория час ги вадя все едно като чернова и си преписвам от тях спокойно пред даскалката,а тя глупавата не мои да зацепи кво става. То е готино да преписваш ама само да не те хванат.В мойто даскало в Русе даскалите винаги ни подкрепят.Преди контролно казват да си преписваме колкото си искаме само да не ни хванат
![]()
По принцип преписвам по истерия(история).До сега са ме хващали,че една приятелка преписваше от мен на класното по математика.
Ох...абе в 6клас само преписвах и бях отли4ни4ка![]()
сега 4,5,6...Ама като съм 7 ми е по-трудно...По4ти не преписвам
![]()
Тая по химия е супер гадна и ако ме хване...жива ще ме погребе
По труд и техника ве4е ме хвана 1 път и от тогава не преписвам![]()
По биология...тцтцтц...зна4и тя си има една малка стая,в която влиза докато правим писмено изпитване и тогава вси4ки използват момента да преписват...ама аз когато тръгна тя то4но тогава се появява!...Имаше един слу4ай,дето преписах целия урок и тя ми писа 4
...Сега на последното контролно се опитах ама не успях...добре,4е до мен седи една дето ще канидатства с биология и знае вси4ко и ми помогна,та после биоложката ме похвали мен и нея,4е единствени не сме преписвали
![]()
![]()
..а аз се опитах да препиша
![]()
![]()
Предметите,по които преписвам са физика,история,география... о някога английски...за други не се сещам...![]()
Абсолютно винаги ... Дали ще е от пищов или от някой..![]()
Може да си знам г/д ама пак ще си направя пищов![]()
Преписвам разбира се ... всички го правят,борят се за по високи оценки![]()
Абе, уфце мръсни дееба мазните дееба. Мое ли да преписвате бе миризливци дееба дееба, трее си учите дееба простаците дееба, тийновете дееба пъпчасали дееба.
абе,мърльовци, как може де преписвате бе дееба ... не моете ли сами да си праите контролните бее дееба тъпите тийнове дееба ... тоя тийнпромлем ви е размътил мозъците дееба
аз пък мисля че родителите са виновни за това че децата правят пищови и преписватПървоначално написано от lainio_OOD
понеже родителите винаги се карат за ниските оценки, децата се стараят по всякакъв начин да преписват и да си изкарат 5 или 6 ... на мен например за 4-ка ми се карат затова преписвам ... никой не обича да е наказан ... например на една приятелка техните не и се карат за 3-ки за 2-ки за 4-ки и т.н. .... и нея никога не съм я виждала да прави пищови или да преписва ... колкото и да си изкара нали техните не и се карат докато при други деца е обратното
[това си е лично мое мнение!]
^Нормално е да се карат за ниски оценки. Вярно е, че високата оценка не винаги е отражение за знание, но самото количество също има значение, независимо как е постигнато.
Много рядко си правя пищови. Но ако си правя то са по физика и химия. Вече по химия не правя пищови, че веднъж ме избара и си взех поука... А по физика и да преписвам и да не преписвам все 4ки изкарвам....пу да го *ба във физиката!
дам, винаги почти
най-вече по литература, щот тя иска написаното на листа да съответства с нейните анализи, които е диктувала в час. проявиш ли творчество, вкараш ли твои мисли, сваля от оценката. тъпо, но факт.
таааа...наскоро каза "шапка ви свалям, ако успеете да преписвате при мен"
като си взема дипломата мисля да и кажа "путко аз преписвам при тебе от осми клас на всяко едно контролно или класно"
царски пищови на уърд, шрифт размер 8,слагаш на коленете, а под чина набутваш сякви лайна да не се вижда кво правиш, тва ми е тактиката
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами аз последния път по биология преписах от-до![]()
![]()
.Беше ми за първи път и после ме гризеше съвестта 3-4 дена
![]()
![]()
Ама тая тъпачка не ме хвана,щото мисли,че аз знам най-много,ама точно тогава не бях учила тцтцтц.По друго не съм реписвала,защото си уча редовно и нямам проблеми....
![]()
...
По математика винаги. По руски също, но не чак толкова много. Но по всичко се преписва, де...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
о Боже естествено че преписвам![]()
![]()
![]()
По всичко както дойде , винаги когато имам шанс да сверя, да ми кажат нещо, да се конслултирам с учебника, с пищовчето![]()
В някои случаи мога и сама обаче като си е нещо сухо като физика химия и т.н. ти тряя чисто добра памет и подсказвам и преписвам по тестове и така