.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 258
    Бей,че някой копелета са тоооооооолко нахални в отношения на преписването...
    Баси и малоумниците шибани...

Град
    На северния полюс
    Преписвам,защото моите родители са бележкари и не гледат моите знания ами оценките в бележника

ооо естествено че преписвам даже днес правихме контролно по БЕЛ и аз бях с тетрадката на чина . Най-често преписвам по химия,бел,физика,география и понякога математика ама там госпожата много ни хваща ( мен още не е де :P )

аз не преписвам щоту наще даскали на ловят повечету пъти обачееее...имам слушалки и дълга коса-Пускам я и слушалките с предварително записан пищов или слънчев пищов си прая уж чернова
    а г-жата по математика веднъж и казах `абе ше ми пишеш ли 6 или да кажа,че крадеш ток а ?! ` ама тфа как ми дойде на акъла нз...ама от тогава само 5 и 6 имам сиг краде ток
    а на господина по биология викам `ми аз мисля,че съм за 6..то май и г-жа Иванова с коят си имате зимане-даване така ше мисли а ?! А дали директора ше е на същото мнение ? ` и веднага се опраят нещата
    тая дет се занимава с проблемни дечица ми вика,че да преписваш не било хубаво,а да изнудваш даскали още поече а аз почти сичките ги изнудвам. А директора е мой човек [-o< дава ми да бягам от часовете а имам 63 неизвинени Абе мн пекани хора са сичките
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от EniTyYy
    аз не преписвам щоту наще даскали на ловят повечету пъти обачееее...имам слушалки и дълга коса-Пускам я и слушалките с предварително записан пищов или слънчев пищов си прая уж чернова
    а г-жата по математика веднъж и казах `абе ше ми пишеш ли 6 или да кажа,че крадеш ток а ?! ` ама тфа как ми дойде на акъла нз...ама от тогава само 5 и 6 имам сиг краде ток
    а на господина по биология викам `ми аз мисля,че съм за 6..то май и г-жа Иванова с коят си имате зимане-даване така ше мисли а ?! А дали директора ше е на същото мнение ? ` и веднага се опраят нещата
    тая дет се занимава с проблемни дечица ми вика,че да преписваш не било хубаво,а да изнудваш даскали още поече а аз почти сичките ги изнудвам. А директора е мой човек [-o< дава ми да бягам от часовете а имам 63 неизвинени Абе мн пекани хора са сичките
    aaa nenenenene s tva za toka me razbi ti kaam lele
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Знаете ли готения номер с един пищов, който обаче иска и малко средства и занимаване ... Начиии сканиранети си етикет от Кола, с помощта на графичен редактор променяте карето, където пише съдържание и си пишете пищова там. Принтвате и си слагате на шишето тоа етикет. Приятно преписване! Кажете някои др яки начини, защото старите малки пищови в ръката и моливника много ме нервят и не мекарат да се чувствам особено сигурна.
    Memento moriendum esse!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ами честичко преписвам. Само темите по БЕЛ си ги измислям на момента.
    Или си правя пищови или правим колективна работа целия клас
    Най-голямата ми грешка е, че не преписах по химия и имам 3
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Оставаше и да не преписвам На всеки тест преписвам ако има нужда. Аз съм до пердето-слагам учебника зад него и преписвам

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    А не ве Ми пооо география,най-мноо на последното контролно сички от групата ми направихме едно и също контролно
    Брях,брях

pFf...to nqma ot koi da prepisvam vsi4kite nqkvi tapi na 1+1 6te mi se zatrydnqt osobeno edna deto prez jivota si e imala samo 7 6estici i to samo po fizi4esko i risyvane oba4e si imam drug nome te ot dr klasove adski tapi si4kite i mn gi spla6vam 6tot poznaam mn hora i im vikam ako te imat predi nas test da mi napi6at otgovorite na list
    /~\`fAsHioN sTyLe oNly[!] /~\`

\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

а преписвам естествено по информатика по география по история ... абе общо взето по всичко без англииски математика немски и физика и то щото по немски и мат неам нужда по англииски тази ако ме хване с пищов ... до края на годината само 2ки ще ми пише а тази по физика ме хвана и оттогава само мен следи

И преписването е един вид учене,щоту ти е минало през мозъка

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Дам преписвам .. Ами почти по всичко с изключение на български език и литература там е невъзможно да се препише
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Русе
    Да,но много рядко.Аз съм умно дете

eхх днеска ме фанаха

Цитирай Първоначално написано от koman
    eхх днеска ме фанаха
    даа.. и мене-от тетрадката,но иначе много рядко преписвам и не ме хващат
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Малко са хората тук които преписват колкото аз, аз тая година не съм направил едно контролно без да препиша. Правя си всевъзможни пищови и не ме хващат
    Jebem te u usta, jebem te u oko

мн ясно по квот ми падне

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Prepisvam samo ako se naloji!

През живота си се срещаме и опознаваме с различни хора.Избираме си приятели,най-често,с които да споделяме сходни възгледи и интереси.В последствие трябва да се придържаме към някакви норми на поведение,за да бъдем приемани от хората,с които искаме да сме.Затова,понякога,се случва вкъщи да се държим по един начин,в училище-по друг,с приятели-по трети и т.н.Средите,в които сме трябва да са сходни,защото в противен случай може да възникнат конфликти,и в стремежа да сме приемани от всички ще се почувстваме объркани.Например родителите(Х) изискват от детето си(Y) да учи,за да изкарва добри оценки.За приятелите му(Z) обаче оценките са маловажни."Y" знае,че ако не е добър в училище няма да излиза със "Z",но "Z" му пречат в учението.Преписвачеството се явява като спасителна нишка свързваща "X","Y" и "Z".Но не бива да си помисляме,че заобкалянето на правилата е нещо хубаво,а напротив.Чрез преписвачеството всъщност се разбира какви сме в действителност-хора,които се изправят срещу проблемите и знаят как да ги решават,или хора,които са готови на всичко само и само,за да се издигнат в очите на другите,било и чрез нечестност.

Абсолютно по всеки един предмет ( без английски знам го като роден )

Град
    Тапая, Кирибати
    Мога да съставя книга " 1001 начина да изкараме добра уценка, без да учим" и в нея ще има около 100 начина за преписване, повечето лично изпробвани от мен в последните 2-3 години. Или иначе казано - преписвам по всеки предмет по койт0 не ми се учи.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Ами най-вече преписвам по литература като имаме съчинение/теза и такива да правим По друго не ми се е налагало тая година Миналата седмица преписвах ЛИС-а си, не целия и имам 3.50 Пък седя точно пред госпожата и катедрите са колкото чиновете високи и всичко се вижда Ама явно тя си мислеше, че няма начин да преписвам, защото съм пред нея Но не, аз винаги ще намеря начин да препиша я от учебника, я от тетрадка или пък от готови препишонки

Преписвам по всичкооо. Но си струва. Макар и малко искам стипендия

ДА! Преписвам!
    По всичко и то!
    Може да го знам
    НО ще преписвам!
    Луд съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си