- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписвате ли?
преписвам и подсказвам по всичко![]()
prepisvam .. po si4ko nai ve4e![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
да ако много ме мързи да уча и зависи от учителя (по биологията госпожата НЕ може да НЕ те хване, но тя е пекана дори с 5 патлака пак ще имаш 6, дори на празен лист пише 5, при нея е срамота да имаш 5, защото по слаби оценки не пише)
иначе по някои други предмети като микроикономи прая, все пак 10 листа не ми се зубрят
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Преди съвсем малко. По немски.
Мене ме е шубе...![]()
А сега няма смисъл. Няма и как... дори не съм се замисляла да преписвам. Мързи ме, само ще се напрягам.
Ми естествено.![]()
![]()
Тази година съм го ударила на голямо преписване.. за предметите, които не ми трябват за матурата или кандидатстването, почти не отделям време и затова се налага да действам така![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не преписвам , защото няма смисъл ! Нали ходим на даскало за да се учим , ако препиша каква ще е файдата ?![]()
![]()
![]()
преписвам и то наистина много. Преписвам по всички предмете и на всички контролни. За 12 години в училище са ме хванали само веднъж по английски. Онзи ден се пребирам и си вадя пищовите от джобовете пред маика ми и тя ми вика днеска по какво преписва бе хахахаха
ем аз никога не съм преписвала е не съвсем десамо няколко пъти ама то беше отдавна!
...frOzen inside withOut yOur tOuch,withOut yOur lOve darling Only yOu are the life amOng the dead!!!....
Ако не преписвам,няма да съм аз.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
оо да и то много
Да,преписвам.По каквото мога![]()
offline forever!
Доста често... пищови не си правя, преписвам от тетрадката.![]()
Преписвам по всичко. Дори не си правя пищови.. те момичетата в класа правят пищовите и аз само ги взимам като свършат![]()
emi prepisvam 4at pat / ama to ne moje bez tva![]()
Винаги когато има начин![]()
Eventful past is everclear.
Ами да преписвам.Най-често по немски,биология и география![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
Аз никога не преписвам!!! Вярвайте ми плс![]()
![]()
The Spark
Ми попринцип не,ама некой ако подскаже нещо не отказвам![]()
аз преписвам от пищови по история,право и литература
А от някой друг съученик преписвам по химия,физика и по всичко по което незнам и нямам пищов![]()
по руски по математика по БЕЛ по сичко на класната по литература преписах най-нахално
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Prepisvam mn qsnopo matematika , fizika , himiq , biologiq
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
това е едно от най почитаните от мен изкуства да преписваш
преписвам ами по всичко при тва постоянно мн честоо не се налага и тогава помагам на вс окло мен просот ми е интересно да ментя госпойите това ми нещо като игра забавно е![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!