- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписвате ли?
davai 6te 4akamПървоначално написано от Терорист
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
bahmu wedneska praihme kontolrno az neznaih i celiq klas s pishtovi i az si slojih tetradkata pod 4ina i taq me havana za vtori pat weeeeeeeeee i mi pisa dve ne stiga 4e na men am i na taq do men bahmu i pishtovite do sq ne bqha me hvashtali pF ina4e prepisvam redovno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
С ръка на сърцето заявявам,че НЕ преписвам.
1-во винаги съм подготвена
2-ро няма смисъл,по-добре да седна и да го науча,защото по нататък все ще ми потрябва някъде
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ми аз не се сещам 1, 2 пъти от някой до мен, ама аз предпочитам да видя какво съм научила понеже родителите ми плащат за уроци пък аз не искам да ги разочароваме сега пищови съм имала няколко пъти щото трябваше на всяка цена да имам повече от 4
![]()
когато ми се налага преписвам![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Мале мале![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Човече,тва е като да ме питаш дали Земята се върти.![]()
ест,че да.![]()
По всичко,което е за преписване.
4e koi ne go pravi ako my se otdade vuzmojnost?!?!!![]()
no princip ne raz4itam samo na tova![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Никога не преписвам!![]()
Когато ми се налага преписвамНа всеки се случва
![]()
Първоначално написано от zaetasum
РедовноТо не бяха теми написани на Word качени на телефоните писаници по ръцете пищови абе въобще за каквото се сетите. Най ми е хубаво като имам при директора контролно и когато му се обадят по телефона той излиза и " ДАВАЙ НАРОДЕЕЕ!!!!" "юруш" всичко преписва
![]()
да,преписвам.най-много по изобразително и музика![]()
преписвам, ама ако бях учител никой нямаше да има шанс, мухахаха, знам как щях да ги изпитвамсамо по моя предмет щяха да учат, миличките...
xhaxha то кой не преписва![]()
Най-много преписвам по математика
+1Първоначално написано от MoHuTo
До мене има едно много яко перде, което ми изкарва шестици.(т.е. слагам учебниците зад пердето и си преписвам спокойно без никой да ме забележи)
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
da ama rqdko
Mmm predi prepisvah dosta 4esto...No kato se zamislih razbrah,4e ne s1m 4ak tolkova t1paP1k i ot druga strana vinagi ima risk da te hvanat../vse o6te ne mi se e slu4valo/Vseki prepisva, i az ot vreme na vreme ne pravq izklyu4enie
i to nai-ve4e po filosofiq i biologiq
![]()
По всички предмети дори и по музика щот даскалката е мноо злобна и дава контролни![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
хаха ами че то без преписване не стававинаги првписвам по :
Химия
Физика
История
Биология
Музикаама по музика са ме хващали
за малко да си изпрося единицата хаха
ами да .. не уча по разказвателните хич .. xhauhx
Mи на мене редовния ми номер е на контролно по БЕЛ да си отфора учебника и да преписвам![]()
![]()
mn rqdko sam prepisvala![]()