.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 258
    краи на преписването краи неска разбрах че фанат ли те да преписваш и може и цялата година да повтаряш от това .. краи на преписването краи ;(

Град
    Испания
    Най-редовно Вече изучих тънкостите на занаята

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Не съм особено добър в това занимание...
    А и ме мързи да правя пищови =]

Най-много някой да ми подскаже...или аз на него :P
    хъхъ..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Когато ми се отвори възможност преписвам.. Даже по Бел,където никой не смее,миналата седмица на класното си извадих съчинението и си го преписах хаха... А иначе си прая пищови на тела или мп3-то .. пО Физика на формулите и по история на думите,датите и такиа глупости,а често преписвам от една друга,там по химия,математика,абе помагаме си там
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    ЕЕ преписвам ест!!! Ама нали контролните ни обикновено са на групи и аз питам този дето е мен(обикновено сядам до по- умнички).Сръчквам го под чина и му показвам въпроса и ми помага. И аз на него разбира се, когато не знае нещо. Много рядко са ни еднакви контролните (в смисъл една група за целия клас), ама в такива случаи се чувствам невероятно !!!
    Не ми се е случвало да ме хващат засега, надявам се и да не стане ,
    че как са започнали да ни заплашват учителите... [/b]

По английски понякога..

Веднъж имахме контрилно по история. Господина скапаняк, никой цял срок не е отварял учебник, включително и аз. Направих си пищови и си ги набутах под полата в чорапогащника. Хитро, той е мъж и ако ми каже вдигни си полата... жална му майка... както и да е. Така и не се осмелих да препиша. Аз си знам, че съм бъзла, пък и в пищовите ми нямаше нищо, което ми трябваше . Изкарах 4, как - не знам! От от тогава никога не съм си правила пищови. Знам, че ще ме е страх да ги използвам.

Ми преписвам.Тая година няма за какво,но миналата си правех пищови по химия,физика и география.Понаучила съм как да си правя пищови и до този момент не са ме хващали и слава богу!
    senza te la vita e' dolore...

разбирасе че да

аз само по физика преписвам от единствения човек в класа,който разбира нещичко от този предмет....че ако не преписвам по него аз посмърт немога да мина

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    О 12 клас само тва се прави ! надявам се по тоя начин и матурите и др държавенз а професия и стдент каот стана пак !

евала на зубарите и евала на даскалите дето ме оставят

най често то ГСМ-а си преписвам пищови не правя или отварям тетрадка или давам на някой 1 лист и той ми пише задачи или квото требе !
    4 и 12т. от правилата

Da,po himiq...ah kak q mrazqqqq

еми преписвам,когато има откъде!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Преписвам, но в повечето време това, което ми го пише на пищовите го знам, ама всичко ми е на каша в главата и го забравям. Само два пъти са ме хващали, и то когато бях по-малка и достатъчно тъпа да си направя пищов, който да е на два листа и да шуми, като преписваш... Аз мога да пиша много ситно и стават миниатюрни листчета, които ги крия в несисера, в някоя пукнатина на чина или в ръкава (и къде ли не в по-екстремни ситуации, хахаха). Иначе не са ме хващали от две-три години, много успешно преписвам всеки път. Учебници, тетрадки, пищови... всичко, което ми е под ръка се използва.

По принцип не.(само, когато е наложително)
    Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!

Ооооо.. Разбира се! Особено по химия и физика... Щот по тия предмети се научих че с пищовчета не мога да мина (аз съм първата, която госпожата не е хващала, че е била с пищов, досега който и да се е пробвал го е хващала, баси работата ), та нещото заради което се отказах от пищовите по тия предмети бе: веднъж госпожата така щеше да ме сбара с пищов, че... Видя ме уж, пита ме кво пъхна в чантата и издърпа чантата ми, и извади тетрадката по география и започна да прелиства, през туй време видях че пищова е на пода и го настъпах така че да не се вижда и оттървах кожата... Та оттогава не ща и да пробвам при нея с пищов
    Неподходящ размер на подпис

Град
    Boulevard of broken dreams
    Не,само по английски може да си напиша някои неща на чина ,ама става много рядко
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Доверявам ви един начин за преписване!Режете си от картон квадратно парче,с една кърфица го слагата на крайа на чина.С ръката си го дърпате!Ако дойде некой просто го избутвате пак под чина ,]

Друг начин:Зимате шише кола,фанта,спрайт тн. там дет пише съставиките,демек малкото листче го намокряте с вряла вода, махате го.Сканирайте го и изтрийте текста със съставките, напишете си каквото ви трябва-принтите-лепето го пак на шишето и сте готови >D

Град
    Sofiq
    Винаги,то аз ако не преписвам
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Plovdiv, Gangsta Paradise
    Ами преписвам чат пат ! Викат ми, че съм голям майстор, защото нито окото ми трепва нито се притеснявам . за 5 години само 1 път ме хванаха ,че съм CHeeteR

Ама на изпит не съм пробвал ,разчитам на себе си и мойто сиво в-во
    ROCK will save the world

Град
    Русе
    по всички предмети прерисвам

Някой да разполага с пищови по Аналогова схемотехника?
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Не, защото няма смисъл от това

Когато мога и когато не е много голям материала за преписване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си