- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписвате ли?
Рядко ми се случва, защото по предметите, по които ми се налага мога да си говоря свободно с околните ..![]()
Изключително рядко ми се налага да преписвам.Това го правя единствено, когато не съм си учил урока и правим контролно!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
И аз преписвам изключително рядко. Най-вече по английски, литература, по-рядко по математика... по останалите предмети ако направя опит - 100% ще ме хванат.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
това ми е специалността![]()
Не, никога. Имам доверие само на моите знания, а не на знанията на другите.![]()
^^ блондинка съм бе еи...какво очаквате.Т.т не съм толкова маулумна кофтито става на тестовете.Просто не мое се препише от др-я шото групите са различни - да го деибам.За това са измислени пищовити.
Да, случва се по тестове, защото все пак уча, за да запомня нещо,а не само ей така за теста и не успявам да се подсетя за всичко.![]()
Да, при това често и в големи количества.![]()
![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Много ясно.Без преписване бих откачила.![]()
да,но не по всички предмети.Най-вече преписвам по физика,немски и английски
рядко преписвам ... и то ще е когато съм забравила някое дом. тва най- често по немски![]()
рядко![]()
Бъз ме е в повечето случаи![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
емииииии .. Много ясноо .. Обаче в случея те преписват от мене .. но и аз съм преписвала .. не за друго ..а зарадии самата тръпка .. забавно е !![]()
![]()
Почти винаги си правя пищови,но почти никога не ги използвам.![]()
всеки път ... не ми остава време за учене
Не знам да ли аз съм прекалено хитър, или учетелите са тъпи, но до сега не са ме хващали нито веднъж за последните 6 години
Да.. но по малко и рядко.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Понякога...най-често по география и немски.
Ако става дума за преписване от съученици, изключено, няма от кого. Винаги седя на първа маса и шанса да препиша от учебник и никой да не ме види е минимален, дори не рискувам. Предпочитам да уча ;p А и повечето ни часове са програмиране, по което е ненененене-nвъзможно да се препише, по простата причина, че няма от къде нях.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Преписвам домашни тогава, когато нещо не съм могла да реша. Примерно по математика или физика.
Иначе на контролни не преписвам. Пък и няма от кого, честно казано. Предпочитам да си науча и да съм спокойна, отколкото постоянно да зяпам някакво листче(примерно) и да се озъртам като сурикат.
Като бях на даскало винаги преписвах.По литература редовно от както се помня![]()
а другите предмети са физика,математика,географи я,понякога и по ИТ се налагаше
![]()
![]()